کیفیت چهار نان در زنجان مطلوب شد

ایرنا چهارشنبه 14 مهر 1400 - 08:33
زنجان - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: انواع نان‌های سنتی تولید شده در مردادماه، نمره کیفی ۷۰ و ۸۵ را به دست آورد تا روند ثبات کیفیت نان در این استان طی یک سال ادامه داشته باشد.
کیفیت چهار نان در زنجان مطلوب شد

ولی الله زمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با سنجش کیفیت از نمونه‌های کشوری در چهار نوع نان سنتی اعم از بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت ۸۵ و ۷۰ برای این نوع نان‌ها ثبت شده که در درجه‌بندی، نمره خوب قرار گرفته است.
به گفته وی، در این ارزیابی ‭۹۸۳‬ نمونه چهار نوع نان بر اساس پراکنش جغرافیایی در ۳۱ استان کشور انتخاب و سپس آزمایش شدند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت:  از این تعداد ‭۱۴۶‬ نمونه نان سنگک، ‭۱۷۹‬ نمونه نان بربری، ‭۳۴۶‬ نمونه نان تافتون و ‭۳۱۲‬ نمونه نیز لواش است.
زمانی اظهار داشت: نمودارهای تغییراتی کیفیت ماهانه در دوره یک‌ساله نشان می‌دهد که کیفیت نان کشور از روند نسبتا ثابتی برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: بر این اساس، در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت چهار نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استان‌ها مطلوب‌تر اعلام شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: ارزیابی نان‌های سنتی در هر ماه و مطابق استاندارد ۲ هزار و ۶۲۸ نان سنتی، ویژگی‌ها و روش‌های آزمون و مجموع امتیازات ویژگی‌های حسی نان از ۶۰ تا ‭۱۰۰‬ درجه بندی می‌شود.

به گزارش ایرنا، شهر زنجان ۵۰۰ واحد نانوایی دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.