ولی الله زمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با سنجش کیفیت از نمونههای کشوری در چهار نوع نان سنتی اعم از بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت ۸۵ و ۷۰ برای این نوع نانها ثبت شده که در درجهبندی، نمره خوب قرار گرفته است.
به گفته وی، در این ارزیابی ۹۸۳ نمونه چهار نوع نان بر اساس پراکنش جغرافیایی در ۳۱ استان کشور انتخاب و سپس آزمایش شدند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: از این تعداد ۱۴۶ نمونه نان سنگک، ۱۷۹ نمونه نان بربری، ۳۴۶ نمونه نان تافتون و ۳۱۲ نمونه نیز لواش است.
زمانی اظهار داشت: نمودارهای تغییراتی کیفیت ماهانه در دوره یکساله نشان میدهد که کیفیت نان کشور از روند نسبتا ثابتی برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: بر این اساس، در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت چهار نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استانها مطلوبتر اعلام شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: ارزیابی نانهای سنتی در هر ماه و مطابق استاندارد ۲ هزار و ۶۲۸ نان سنتی، ویژگیها و روشهای آزمون و مجموع امتیازات ویژگیهای حسی نان از ۶۰ تا ۱۰۰ درجه بندی میشود.
به گزارش ایرنا، شهر زنجان ۵۰۰ واحد نانوایی دارد.