قیمت مصوب جوجه یکروزه رعایت نمی‌شود

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 14 مهر 1400 - 15:55
رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش شدید قیمت جوجه یکروزه، گفت: قیمت مصوب جوجه یکروزه ۴۳۰۰ تومان است، اما در حال حاضر مرغداران جوجه یکروزه را با قیمت ۹۳۰۰ تومان خریداری می‌کنند، این مسئله هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد.
قیمت مصوب جوجه یکروزه رعایت نمی‌شود

عطاء‌الله ابراهیمی ۱۴ مهرماه در جلسه کمیسیون تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مشکلات بسیاری در بخش تولید طیور وجود دارد، اظهار کرد: تخصیص دیرهنگام نهاده در سامانه بازارگاه، حمل با تاخیر نهاده از مبادی ورودی کشور، قیمت بالای جوجه یکروزه، کیفیت پایین جوجه یکروزه، پایین بودن کیفیت دارو و مکمل‌ها، درگیری واحدهای تولید طیور با بیماری‌ها و افزایش تلفات جوجه، پایین بودن کیفیت نهاده‌های تغذیه‌ای و وزن‌گیری پایین جوجه‌های پرورشی از عمده مشکلات بخش طیور است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: باوجود مشکلات در بخش طیور در شش ماهه گذشته جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایشی بوده است، اما در مهرماه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با کاهش جوجه‌ریزی مواجه بودیم، تاکنون ۳۰۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها انجام شده که این عدد در سال گذشته حدود ۳۹۷ هزار قطعه بوده است.

وی با اشاره به افزایش شدید قیمت جوجه یکروزه، گفت: قیمت مصوب جوجه یکروزه ۴۳۰۰ تومان است، اما در حال حاضر مرغداران جوجه یکروزه را با قیمت ۹۳۰۰ تومان خریداری می‌کنند، این مسئله هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد و باتوجه به اینکه قیمت مرغ تغییری نداشته است، تولید برای مرغداران به‌صرفه نیست.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه باید در قیمت مرغ تجدیدنظر صورت بگیرد، عنوان کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ بالای ۲۰ هزارتومان برای مرغدار هزینه دارد، باید دستگاه‌های نظارتی به تخلفات واحدهای تولید جوجه یکروزه ورود پیدا کنند، این واحدها قیمت مصوب را رعایت نمی‌کنند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری توضیح داد: در حال حاضر ۱۸۷۴ تن سویا، ۲۹۹۲ تن جو، ۲۷۰۰ تن سویا موجودی نهاده‌های استان است، اما سهمیه اختصاص یافته به استان در بحث جو در بنادر به‌علت نبود خودرو برای حمل به استان دپو شده، باید سیاست تشویقی برای رانندگان در نظر گرفته شود تا بتوانیم نهاده‌ها را به استان حمل کنیم.

آغاز خرید دام مازاد عشایر در چهارمحال و بختیاری

در ادامه بهروز آل‌مومن- معاون پشتیبانی امور دام سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۳۸ تن گوشت منجمد و ۲۰۰ تن مرغ منجمد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی از آغاز خرید دام مازاد عشایر در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: خرید ۱۰۸۰ راس بز و میش عشایر آغاز شده و این دام‌ها در واحد بسته‌بندی کشتارگاه جونقان که پس از ۲۰ سال احیا شده است، بسته‌بندی و برای ایام بحرانی ذخیره‌سازی می‌شود.

آل‌مومن بیان کرد: باید در خرید دام عشایر شناسایی دام‌های مولد از غیرمولد انجام شود و این کار تا حدودی دشوار است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.