حقوق‌ بشر در مسلخ تجاوز کشیشان فرانسوی به کودکان

صدا و سیما پنج شنبه 15 مهر 1400 - 20:44
تنوع و گستردگی فجایع ضدانسانی به ویژه موضوع آزار و اذیت کودکان به عنوان بخشی از فساد رواج یافته در جوامع غربی، عملا به بحرانی انسانی تبدیل شده است.

حقوق‌ بشر در مسلخ تجاوز کشیشان فرانسوی به کودکانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از نورنیوز؛ پس از انتشار تازه‌ترین تحقیقات یک کمیسیون مستقل در فرانسه در خصوص تجاوز هزاران کشیش به کودکان، این فاجعه ابعاد گسترده‌تری یافته و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است.
در همین راستا؛ امروز رهبر کاتولیک‌های جهان به این فاجعه که از آن به عنوان بزرگترین بحران کلیسا در پانصد سال اخیر یاد می‌شود، واکنش نشان داد.
پاپ فرانسیس اعلام کرد: می‌خواهم ناراحتی و رنج خود را برای قربانیانی که این صدمه را متحمل شده‌اند، بیان کنم و سرافکندگی و شرمساریم را به خاطر اینکه کلیسا نتوانست این مساله را در کانون نگرانی‌های خود قرار دهد، نشان دهم. کلیسا تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا تضمین شود شرایط مشابهی تکرار نشود.
کمیسیون مستقل تحقیق در مورد جرایم جنسی مربوط به کودکان در کلیسای کاتولیک در نخستین تحقیق خود از وجود ۲ هزار و ۹۰۰ تا سه هزار و ۲۰۰ مورد آزار جنسی کودکان در کلیسای فرانسه طی ۷۰ سال اخیر خبر داده است.
این گزارش قرار است به صورت عمومی در نشست اسقف‌های فرانسه و نشست علمای موسسات و مجامع که درخواست تهیه آن را داشته‌اند، ارائه شود.
رسوایی‌های جنسی کشیش‌های کاتولیک در اروپا و آمریکا به ویژه در سال‌های اخیر موجی از انتقادات را علیه واتیکان به راه انداخته و موجب کاهش شدید سرمایه اجتماعی آن نزد پیروان خود شده است.
افشای موارد بسیار زیاد آزار جنسی کودکان در کلیسا‌های فرانسه نیز علاوه بر نشانه رفتن انگشت اتهام به سمت واتیکان، زنگ خطر معضلات اجتماعی و اخلاقی را در این کشور که خود یکی از مدعیان حقوق‌بشر در جهان است به صدا در آورده است.
موضوع آزار کودکان توسط نهاد‌های دینی و مذهبی در جوامع غربی طی سال‌های اخیر با افشا شدن سند‌های تاریخی و گزارش پژوهش‌گران شکل جدی‌تری به خود گرفته و با تکمیل پازل رفتار‌های ضدانسانی در غرب، به بحرانی نگران کننده برای شهروندان غربی تبدیل شده است.
افشای آزار جنسی و سوء استفاده از کودکان توسط کلیسای کاتولیک طی ماه‌های گذشته، افشای آزار کودکان رنگین‌پوست توسط کلیسا در کانادا و پیدا شدن ده‌ها گور دسته‌جمعی آنان و اکنون انتشار گزارش نهایی کمیسیون مستقل تحقیق در مورد جرایم جنسی مربوط به کودکان در کلیسای کاتولیک، قطعات متعدد پازلی است که ادعا‌های گوش‌خراش مدعیان حقوق‌بشری غرب را رسوا کرده است.
فضاحت آزار جنسی کودکان توسط کلیسا در حالی ابعاد وسیعی پیدا کرده که دولت‌های غربی از جمله دولت فرانسه تلاش می‌کنند خود را از این جنایات مبرا دانسته و مسئولیت چنین فجایعی را به گردن مقامات کلیسا بیندازند، حال آنکه ضعف نهاد‌های نظارتی و امنیتی دولت‌ها در بروز این تخلفات نقش موثر داشته است.
از سوی دیگر موضوع آزار جنسی کودکان در جوامع غربی نه تنها در کلیسا بلکه در دیگر نهاد‌های آموزشی و اجتماعی آن‌ها نیز رواج دارد، چنانچه گزارش تحقیق و تفحص از شورای محله لَمبِت در جنوب لندن که چندی پیش منتشر شد، نشان داد که صد‌ها کودک تحت مراقبت در پنج مرکز نگهداری، از دهه ششم قرن بیستم به مدت چندین سال هدف سوءاستفاده جنسی و آزار و اذیت بوده‌اند.
به بیان دقیق‌تر؛ تنوع و گستردگی این فجایع ضدانسانی به ویژه موضوع آزار و اذیت کودکان که معمولا از سوی رسانه‌های جریان اصلی در غرب بایکوت شده یا با ضریب بسیار پائین منتشر می‌شوند، بخشی از فساد رواج یافته در جوامع غربی است که عملا به بحرانی انسانی تبدیل شده است.
این فجایع در کنار تجاوز‌های گسترده نظام سلطه به کشور‌های مستقل جهان که منجر به کشته شدن میلیون‌ها انسان طی دهه‌های گذشته شده، بیش از هر چیز بیان‌گر سلطه خوی منفعت‌طلبی و اصالت لذت به عنوان میوه «لیبرال دموکراسی» است که با شعار دروغین آزادی، روح انسانیت و معنویت را به مسلخ برده و پشیزی برای حقوق انسان‌ها قائل نیست.
این در حالی است که ماشین رسانه‌ای-تبلیغاتی غرب سال‌هاست با نفرت‌پراکنی نسبت به ادیان توحیدی و غیر تحریف شده به ویژه اسلام، سعی در نشان دادن چهره‌ای خشن و ضدبشری از آن‌ها دارد تا با جلوگیری از گرایش مردم به آن، همچنان در پوشش لیبرال دموکراسی بتواند بر جهان حکومت کند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.