سرهنگ علی ریحانی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه ملکانیها طی یکسال گذشته ۱۱ هزار تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ برقرار کردهاند، افزود: پنج هزار و ۶۰۰ تماس در آن مدت عملیاتی شده و یکهزار و ۵۰۰ تماس دیگر نیز به راهنمایی و ارشاد اختصاص داشته است.
وی خدمات پلیس ۱۱۰ را نشانگر عدالت انتظامی و استفاده یکسان شهروندان از خدمات انتظامی دانست و اظهار داشت: هماکنون حضور پلیس ۱۱۰ در صحنههای مختلف به زیر ۱۵ دقیقه رسیده و تماسهای شهروندان در عرض 2 دقیقه به کلانتریها انتقال داده میشود.
وی از ارائه خدمات به ۱۹ هزار شهروند ملکانی در واحدهای مختلف انتظامی طی یکسال گذشته نیز خبر داد و بیان کرد: در پلیس راهور ملکان نیز پنج هزار و ۸۰۰ مراجعه ثبت شده که پنج هزار و ۴۰۳ مورد آن مربوط به تعویض پلاک خودرو بوده و چهار هزار و ۵۴۲ گواهینامه رانندگی صادر شده است.
وی به خدمات پلیس نظارت بر اماکن عمومی هم اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در این حوزه نیز خدمات خوبی به شهروندان ارائه شده و طی این مدت نزدیک به یکهزار و ۵۰۰ پروانه کسب صنوف بررسی شده و 2 هزار و ۴۰۰ مورد از صنوف شهرستان بازدید شده است.
این مقام انتظامی در ادامه از کشف ۸۸ درصد سرقتهای اتفاق افتاده در شهرستان خبر داد و اظهار داشت: نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان کالای قاچاق طی یکسال گذشته در این شهرستان کشف و به مراجع ذیصلاح ارجاع شده است.
وی کشف نزدیک به ۲۰۲ کیلوگرم انواع موادمخدر در ملکان را نگرانکننده دانست و افزود: بیش از ۹۴ کیلوگرم از این مقدار مربوط به سال جاری بوده که ضرورت توجه بیش از پیش سازمانهای متولی و خانوادهها را میطلبد.
فرمانده انتظامی ملکان همچنین نزاع و درگیری را بیشترین جرایم اتفاق افتاده در این شهرستان دانست و آن را نشانگر وجود اضطراب در جامعه و کاهش صبر و حوصله شهروندان ذکر کرده و بر ضرورت انجام کارهای کارشناسی از طرف سازمانهای متولی در خصوص علل و عوامل این امر تاکید کرد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه نزاع دسته جمعی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته ولی نزاع فردی ۲۰ درصد رشد داشته که نگرانکننده است.
کلاهبرداری اینترنتی، برداشت های غیرمجاز،دسترسی غیرمجاز به داده ها و حک و توهین و اهانت را از جرایم اولویت دار در پلیس فتا ذکر کرد.
وی از وقوع جرایم در فضای مجازی و سایبری بعنوان معضل بزرگ کشور یاد کرد و خاطرنشان ساخت: متاسفانه کلاهبرداری های اینترنتی و تراکنش های بانکی بویژه از طرف وب سایت های فروش تقلبی روز به روز در فضای اینترنتی و مجازی در حال افزایش است و لذا شهروندان جهت خرید محصولات موردنیاز بصورت الکترونیکی باید بیشتر مواظب باشند.
وی رمز ارزهای دیجیتال را باعث و عامل اصلی وارد شدن خسارت به صنعت برق کشور و مواجه شدن مردم با قطعی برق بویژه در فصول گرم سال و موجب مختل شدن فعالیت های صنوف و غیره دانست و از شهروندان و خبرنگاران خواست در خصوص معرفی متخلفین با پلیس همکاری نمایند.
مقام عالی انتظامی ملکان در ادامه به عملکرد یکساله این نیرو نیز پرداخت و