طرز تهیه شیرینی صب القفشه

باشگاه خبرنگاران شنبه 14 تیر 1399 - 21:03
شیرینی عربی کویتی که شبیه لگیمات است و صب به معنی ریختن و القفشه یعنی قاشق که تقریبا معنای شیرینی قاشقی می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه شیرینی صب القفشه در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای صب القفشه:

آرد سفید ۱ لیوان
آرد نخود ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر خشک ۱ قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
نشاسته (کاسترد) ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۱/۴ لیوان
خمیر فوری ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۳/۴ لیوان یا کمتر

طرز تهیه شیرینی صب القفشه:

تخم مرغ را با همزن خوب بزنید پودر هل و زعفران را اضافه کنید بعد باقی مواد به جز آب را به تدریج اضافه کنید، زیرا نوع آرد با هم فرق می‌کند، غلظت آن باید از لقیمات بیشتر باشد بعد خوب که موادتان مخلوط شد بگذارید خمیر استراحت کند خمیرتان که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا زعفران در همه جای آن یکدست شود.

سپس روغن را در تابه بریزید، روغن نباید کامل روی خمیر را بگیرد تا نصفه‌ی خمیر کافی است. وقتی روغن داغ شد، از خمیر با قاشق بردارید و داخل روغن با حرارت متوسط سرخ کنید وقتی سرد شد شیرینی‌ها را درون شربت بگذارید و به آرامی هم بزنید تا شربت به خورد شیرینی‌ها برود.

اگر می‌خواهید کم شیرین باشد آن را فورا از شربت بیرون بیاورید. در صورت تمایل می‌توانید روی شیرینی‌ها را پودر قند و هل بپاشید.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.