طرز تهیه همبرگر خانگی و سالم

پارس نیوز سه شنبه 27 مهر 1400 - 11:20
همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری برای شما داشته باشد.

همبرگر خانگی سالم است. همبرگر بسیار ساده تهیه می شود. این مطلب به شما طرز تهیه همبرگر را آموزش می دهد.


همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری برای شما داشته باشد.

 

مواد لازم برای تهیه همبرگر:

  • گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: به مقدار دلخواه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی

 

همبرگر

دستور پخت و طرز تهیه همبرگر:

۱. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.

۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۳. مخلوط را در هر اندازه‌ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره‌هایی با ضخامت متوسط اندازه کنید.

۴. سپس در مقداری آرد سوخاری بغلتانید.

منبع خبر "پارس نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.