به گزارش ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا محیالدینی سهشنبه شب در نشست با تعدادی از آموزشیاران نهضت سوادآموزی شهرستان افزود: برای اجرای برنامههای تعلیم و تربیت افراد در شهر و مناطق روستایی باید مسوولان بر میزان همکاری خود در این مورد بیشتر بیفزایند.
وی با قدردانی از اقدامهای انجام گرفته ادامه داد: نهضت سوادآموزی یادگار رهبر کبیر انقلاب اسلامی است که کمتر از یک سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با هدف ریشه کنی بی سوادی در کشور شکل گرفت و تاکنون خدمات خوبی را در زمینه باسواد ی افراد انجام داده است.
رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز با اشاره به اینکه کارهای بسیار ارزشمندی تاکنون برای باسوادی بازماندگان در شهرستان انجام شده است تصریح کرد: باید برای باسوادشدن افراد باقی مانده از سواد تلاش بیشتری شود و برای تحقق این امر همه همکاری کنند.
محیالدینی، یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی در کشور را گسترش باسوادی و برقراری امکانات مساوی برای تحقق این امر حیاتی ذکر کرد که هرچند تاکنون در این ارتباط شاهد خدمات زیادی هستیم ولی کافی نیست و باید بهتر تلاش صورت گیرد.
همچنین مدیر آموزش و پرورش مهریز در ششم دیماه گفته بود: ۹۵ درصد بیسوادان منطقه را شهروندان خارجی و مهاجرین ایرانی ساکن در شهر و روستاها تشکیل میدهند که زیرپوشش برنامههای نهضت قرار دارند.
سید کاظم حسینی به مناسبت هفته سوادآموزی در نشست برخط ( آنلاین ) با خبرنگاران شهرستان افزود: نرخ باسوادی مهریز ۹۷ درصد است و حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر بیسواد هنوز در منطقه وجود دارند.
وی ادامه داد: ۲۳ نیروی حقالتدریس که ۲۰ نفر آنها را بانوان تشکیل میدهند در طول سال تحصیلی با نهضت سوادآموزی به خصوص در مناطق روستایی بخش مرکزی کار تعلیم و تربیت را طبق مقررات انجام میدهند .
این مسوول اظهار کرد: سهمیه امسال جذب سوادآموز شهرستان در سالجاری ۱۶۰ نفر تعیین شد که برنامه جذب و آموزش آنها با همکاری برخی نهادها و پیگیری جدی نیروهای همکار در منطقه ادامه دارد.
حسینی خاطرنشان کرد: برای جذب و آموزش افراد علاقهمند برای ادامه تحصیل تمامی تمهیدات لازم با همراهی سایر بخشها در شهرستان فراهم است و در این خصوص مشکل خاصی نیست.
به گفته مدیر آمورش و پرورش مهریز، این شهرستان در سال ۱۳۹۸ از لحاظ شاخصهای ارزیابی داوری فعالیت با کسب ۹۱۳.۵ امتیاز در سطح استان رتبه بسیار خوب را کسب کرد.
حسینی یادآور شد: سال گذشته ۳۹۲ سوادآموز، شناسایی و جذب دورههای سوادآموزی، تحکیم و انتقال آموزش شدند که با همت نیروهای همکاری برنامههای فرهنگی و آموزشی ادامه دارد.
کلاسهای نهضت سوادآموزی با همکاری ۳۰ نفر تشکیل میشود و شامل دورههای سوادآموزی، انتقال و تحکیم سواد است.
سازمان نهضت سوادآموزی در هفتم دیماه سال ۱۳۵۸ با هدف با سواد کردن خیل عظیم بیسوادان کشور به دستور امام خمینی (ره) تشکیل شد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
به گزارش ایرنا، سازمان نهضت سوادآموزی در هفتم دی ماه سال ۱۳۵۸ با هدف باسواد کردن خیل عظیم بیسوادان کشور به دستور امام خمینی (ره) تشکیل شد.