محمد رکنی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد کتاب و مجله در حوزههای تخصصی میراث فرهنگی، معماری، تاریخ، باستانشناسی و مردم شناسی است.
وی ادامه داد: همچنین مرکز اسناد این موزه دارای اسناد، پلانها و مطالبی در حوزههای بناها، مردمشناسی، خانهها و محوطههای تاریخی است.
مدیر موزه بزرگ خراسان گفت: کتابخانه تخصصی و مشارکتی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای بهرهبرداری محققان، پژوهشگران و دانشجویان در موزه بزرگ خراسان واقع در بوستان کوهسنگی دایر شده است.
رکنی افزود: به منظور غنیسازی کتابخانه تخصصی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ۳۷۳ جلدکتاب، مجله و فصلنامه تحقیقاتی نیز به این کتابخانه اهدا شده است.
وی ادامه داد: با همکاری سرپرست کتابخانه تخصصی گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی تعداد ۲۱ جلد کتاب ، ۲۵۷ جلد فصلنامه تحقیقات جغرافیایی از سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۸۳ و ۹۵ جلد مجله با عناوین جغرافیا و برنامهریزی محیطی، آمایش جغرافیایی فضا، پژوهش و برنامهریزی روستایی، علوم جغرافیایی و مطالعات جغرافیایی به این کتابخانه اهدا شد.
او اضافه کرد: همچنین فصلنامههایی با عناوین جغرافیا (برنامهریزی منطقهای)، جغرافیا و آمایش شهری –منطقهای، جغرافیا و مخاطرات محیطی، پژوهشهای جغرافیای انسانی، روستا و توسعه، اقتصاد، فضا و توسعه روستایی به این کتابخانه اهدا شد.
موزه بزرگ خراسان واقع در بوستان کوهسنگی مشهد با ۱۸هزار متر مربع زیربنای مفید نخستین موزه استاندارد در ایران بعد از انقلاب اسلامی است. این موزه شامل بخشهای مختلف بانک سفال، مخزن، قرنطینه، آزمایشگاه مرمت آثار، سالن آمفی تئاتر، فضای نمایشگاهی و فضای چندمنظوره، آرشیو، اتاق معرفی، کتابخانه تخصصی و همچنین کافه تریای مسقف و روباز است.