به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه شهردار قزوین، افزود: باید کاستی ها را شناخت و با استفاده از فرصت ها ضعف ها را به قوت ها تبدیل کرد.
این مسوول گفت: مدیریت شهری با وحدت، دانش و عقلانیت شکر فرصتی که در اختیار آنها قرار گرفته را با شایستگی به جای بیاورند و ظرفیت مدیریت شهری را بشناسند و از آن به نحو مطلوب استفاده کنند.
وی گفت: از مدیریت شهری می خواهیم هزینه های جاری اداره شهر را به حداقل کاهش دهند که متاسفانه امیدی به این کار نیست.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: ما کشور را گران اداره می کنیم و همه درآمدهای شهر پاسخگوی حقوق و دستمزد نیست و امروز اوراق می فروشیم تا دستمزدها را پرداخت کنیم.
وی اضافه کرد:از مدیریت شهری می خواهیم تا آنجا که می توانند نسبت بودجه عمرانی و جاری را به نفع مردم تغییر دهند چون همواره مردم در نظام جمهوری اسلامی دارای اهمیت هستند.
امام جمعه موقت شهر تهران گفت: این کار با روش های صحیح و معقول ممکن است که راه های آن شناخته شده است و رضایت پرسنل و کارکنان را نیز همراه خود دارد.
وی اضافه کرد:همچنین مدیریت شهری باید درآمدهای شهرداری را به درآمدهای پایدار تبدیل کنند که امکان دارد چون اداره شهر با فروش تراکم مدیریتی عالمانه نیست.
ابوترابی با بیان اینکه مدیران شهری، زمینه ارتقای رضایتمندی شهروندان را در بالاترین سطح ممکن فراهم آورند، افزود: رضایتمندی مردم مساله مهمی است و باید برای ما به عنوان یک شاخص تعریف و رصد گردد.
وی گفت: به هرمیزان تصمیمات ما از پشتوانه علمی و کارشناسی بالاتری برخوردار باشد و اجرای آن به صورت مناستبر و در زمان کوتاه تری صورت گیرد به رضایت مندی مردم منتهی می شود.
ابوترابی با بیان اینکه در آیات نورانی قرآن بر شهرسازی تاکید شده است، گفت: در قرآن از قوم صبا به عنوان یک الگو در شهرسازی مطرح شده است و برای شهرسازی چند ویژگی ذکر می شود که قزوین این ویژگی ها را در بالاترین سطح داشت که برخی از آنها را از دست داده است.
وی گفت: یکی از آنها خانه هایی در محاصره باغستان بوده که یک محیط سبز، مفرح و تامین کننده اقتصاد را برای مردم فراهم می آورده و در دامداری مناسب و تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم موثر بوده است.
امام جمعه موقت تهران افزود: امروز ما از این شهرسازی محروم هستیم درحالیکه قزوین در بین شهرهای ایران به عنوان نگینی در میان باغستان ها و باغ ها شناخته شده و هویت قزوینی به باغداری بوده است و هیچ قزوینی نمی شناختیم که یک یا چند باغ نداشته باشد.
وی گفت: یکی از کارهای برجسته گذشتگان ما در این شهر که قزوین را در چندهزار سال گذشته به نقطه ویژه تبدیل کرده، مهندسی آبیاری باغ ها بود.
این مسوول افزود: در سال سیلاب ها دوبار به طرف شهر جاری می شد و با یک مهندسی صحیح به تمامی باغستان هایی که باغستان را احاطه کرده بود هدایت می شد و شهر هم آسیب نمی دید ولی متاسفانه در سالهای اخیر مدیریت شهری این مهم را نادیده یا از میان برده است.