زرشک و ضعفی به نام ناشناخته بودن

خبرگزاری ایسنا شنبه 01 آبان 1400 - 13:05
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی در شهرستان درمیان با اشاره به لزوم راه اندازی کارگاه‌های خانگی فرآوری زرشک در استان، گفت: ناشناخته ماندن زرشک ارزشمند و استراتژیک در بازارهای جهانی و حتی در داخل کشور ضعف بزرگی است.
زرشک و ضعفی به نام ناشناخته بودن

حجت الاسلام سعید پورمهدوی، امروز شنبه یکم آبان در جشنواره یاقوت سرخ قهستان اظهار کرد: این جشنواره با مشارکت بنیاد علوی، جهاد کشاورزی و شرکت شهرک‌های صنعتی در شهرستان درمیان برگزار شد و در خلال آن، نشست‌های تخصصی  در حوزه محصول زرشک برگزار شده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد زرشک بی دانه کشور در این استان تولید می‌شود که امیدواریم این جشنواره آغازی برای هم افزایی بیشتر برای خدمت به کشاورزان و نفع بیشتر این قشر باشد، افزود: امیدواریم خروجی این جشنواره و نشست‌های تخصصی این باشد که زرشک استان خراسان جنوبی مانند گلاب کاشان جهانی و شناخته شود و کارگاه های خانگی فرآوری زرشک راه اندازی و تقویت شود.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی در شهرستان درمیان با گلایه از مظلومیت محصول زرشک خراسان جنوبی و عدم معرفی آن در سطح جهان، افزود: بنیاد علوی از هر طرح و برنامه کارشناسی که به نفع مردم و کشاورزان منطقه و ارتقای محصول باشد حمایت می‌کنیم.

پورمهدوی با بیان اینکه ناشناخته ماندن زرشک ارزشمند و استراتژیک در بازارهای جهانی و حتی در داخل کشور ضعف بزرگی است، تصریح کرد: سال گذشته ۲.۵ میلیارد تومان سرمایه در گردش برای خرید زرشک از کشاورزان پرداخت شد و همچنین برای ایجاد سردخانه نیز تسهیلاتی ارائه دادیم که امیدواریم در راستای سودآوری این محصول موثر واقع شده باشد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.