به گزارش ایرنا، حمیدرضا رشیدینژاد روز شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا استان کرمان افزود: در این خصوص استان ها به ۲ دسته تقسیم شدند که بیشتر استان ها از جمله کرمان در گروه دوم قرار گرفته اند.
وی اظهار داشت: شهرستان انار طی هفته گذشته از رنگ آبی به زرد تبدیل شده و در مجموع روند بیماری در استان کرمان طبق ارقام استانی و گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رو به نزول است اما شیب کندی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: شیوع کرونا در استان کرمان هفته گذشته تقریبا نسبت به هفته قبل تر از آن روند بیماری و بستری ها ثابت مانده و شیب قابل توجهی نداشتیم.
وی یادآور شد: نگرانی از وضعیت توقف شیب نزولی و آغاز روند صعودی در کشور وجود دارد لذا کرونا باید به نحوی مدیریت و رعایت شود.
رشیدی نژاد افزود: برای کنترل بیماری کرونا وابسته به رعایت پروتکلهای بهداشتی و افزایش میزان واکسیناسیون هستیم و در هفته سه تا چهار درصد به جمعیت واکسیناسیون نوبت اول و دوم ما اضافه می شود که فراتر از پیش بینی است اما همچنان استقبال زیاد نیست.
وی تصریح کرد: هرچند به عوامل متعددی از جمله تبلیغات سو، برخی از تزریق واکسن واهمه دارند در حالی که با این روش میتوان شدت و میزان ابتلا و مرگو میر کرونا را کاهش داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: مرگ ومیرها در هفته گذشته کاهش یافته اما نگران افزایش بیماری در این استان هستیم و برخی شهرها از وضعیت کمرنگ درآمده اند، در کشور نیز شهرهای قرمز افزایش یافته و در استان کرمان نسبتا وضعیت بد نبوده اما باید مراقبت کنیم.
وی گفت: نزدیک یک میلیون و ۸۴۰ هزار نفر در استان کرمان در نوبت نخست و ۹۸۰ هزار نفر در نوبت دوم واکسینه شده اند و به طور کلی در این استان ۷۲ درصد نوبت اول و ۳۲ درصد طی نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
رشیدی نژاد بیان داشت: شدت واکسیناسیون در حوزه های مختلف متفاوت و در شرق این استان نیز کمتر از میانگین است که به شرایط اقلیمی برمیگردد لذا از فرمانداران خواستیم نشست های توجیهی برای مردم برگزار کنند.
وی ادامه داد: استان کرمان در واکسیناسیون با اندکی کاهش نزدیک به متوسط کشوری قرار دارد و در مجموع با رعایت پروتکلها و واکسیناسیون میتوانیم به توقف بیماری امیدوار باشیم.