تنکابن- شستشو، آب درمانی، درجه بندی و بسته بندی از جمله کارهایی است که در کارگاههای سورتینگ برای ذخیره سازی و صادرات مرکبات صورت می گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، باغداران و کشاورزان مازندران پس از برداشت محصول برای اراِئه مطلوب به بازار و میادین میوه و تره بار و صادرات، محصولات خود را به کارگاه سورتینگ منتقل میکنند و در این کارگاهها، شستشو، آب درمانی، درجه بندی و بسته بندی پرتقال صورت میگیرد.
بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار تن مرکبات در مازندران تولید میشود.
منبع خبر "
خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.