لیلا عطازاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آغاز کشت پاییزه سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از ۱۵ آبان امسال آغاز خواهد شد.
وی بیان کرد: از این زمین کشاورزی هفت هزار هکتار زیر کشت گندم آبی، ۱۱ هزار هکتار دیم، یکهزار هکتار کلزا ، یکهزارو ۷۰۰ هکتار جو آبی و دیم و ۲ هزار هکتار علوفه دیم و ۳۰۰ هکتار زیر کشت یونجه خواهد رفت.
عطازاده ابراز کرد: پیش بینی می شود سطح زیر کشت اراضی این شهرستان در پاییز امسال نسبت به مدت مشابه ۱۰ درصد افزایش یابد.
وی اظهار داشت: کشت پاییزه آبی بیشتر در مناطق امامزاده جعفر و لیشتر می باشد و اجرای کشت ها منوط به رها سازی آب سد کوثر و پمپاژ امامزاده جعفر(پاکوه) است.
عطازاده گفت: بیمه کردن محصولات کشاورزی از سوی بهره برداران، پیگیری آب و رها سازی آن از سد کوثر و امامزاده جعفر، پرداخت تسهیلات کم بهره از سوی بانک های عامل به کشاورزان و ضد عفونی و بوجاری بذر گندم برای کشت پاییزه از سوی ۲ شرکت تولید بذر در شهرستان در حال انجام است.
وی اشاره به پدیده خشکسالی در سالجاری گفت: برنامه ریزی لازم برای تهیه و تامین نهاده های زراعی مورد نیاز شامل بذر اصلاح شده، کود شیمیایی و دیگر محصولات برای کمک به کشاورزان انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: کشاورزان از بذرهای اصلاح شده استفاده، اصول زراعی در مرحله کاشت را رعایت و بیمه کردن محصولات را در دستور کار خود داشته باشند.
شهرستان گچساران به دلیل وجود دشت های حاصلخیز و اجرای طرح های تامین آب در سال های اخیر از قطب های مهم کشاورزی جنوب کشور است و در چهار فصل در این شهرستان محصولات کشاورزی برداشت می شود.
بیش از ۱۶۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در سال زراعی گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
محصولات تولید شده در این شهرستان شامل ذرت، جو، گندم،مرکبات، کلزا، حبوبات و سایر محصولات است.
اقتصاد هشت هزار نفر از مردم این شهرستان وابسته به بخش کشاورزی است.