به گزارش شنبهشب ادارهکل روابط عمومی استانداری یزد، مهران فاطمی در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان با اشاره به شکنندگی وضعیت کنترل این ویروس بر افزایش نظارتها بر روند رعایت شیوهنامهها و تسریع در روند واکسیناسیون همگانی علیه بیماری کووید ۱۹ تاکید کرد.
وی تصریح کرد: کسانی که واکسن تزریق کردند از هفته آینده میتوانند از طریق سامانه مدیریت هوشمند خدمات دریافت کنند.
استاندار یزد با اشاره به تاثیرپذیری مداخله مسئولان استان در روند رعایت شیوهنامهها در شهرستانها از آنها خواست با حضور میدانی و موثر خود و تشکیل جلسه ستاد کرونا در شهرستانها زمینه افزایش رعایت شیوه نامهها را فراهم کنند.
فاطمی با قدردانی از تلاش دست اندرکاران در پوشش مطلوب واکسیناسیون با تاکید بر رفع نواقص احتمالی و ترغیب بیشتر مردم برای دریافت واکسن از فرمانداران شهرستان هایی که میزان پوشش جمعیت دریافت واکسن در مناطق آنها پایینتر هستند خواست هر چه سریعتر با بررسی و اعلام سریع علت برای رفع آن اقدام کنند.
وی با بیان اهمیت بازگشایی تدریجی مدارس بر لزوم رعایت شیوهنامهها و تزریق واکسن به گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال تاکید کرد و گفت با توجه به حساسیت موضوع و اهمیت سلامت دانش آموزان میزان نظارتها بر روی مدارس افزایش مییابد و چنانچه تخلفی در این زمینه مشاهده شود علاوه بر برخورد با مسئول مربوطه درباره تعطیلی مدرسه خاطی نیز تصمیم گیری میشود.
استاندار یزد با اشاره به افزایش نظارتها بر اصناف، مراکز تجمع نظیر پایانهها ،رستورانها،مجالس ، نیز اداره ها و بانکها افزود: بی شک با مجموعههای خاطی در هر قشری برخورد و آن مجموعه تعطیل می شود.
فاطمی با اشاره به عملکرد خوب گروههای مردمی و جهادی در خدماترسانی و نظارت بر عملکرد مردم در رعایت شیوه نامهها از آنها خواست با حضور بیشتر در این زمینه فعالتر شوند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود.
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.