تجربه یک پاستای منحصر به فرد با سس بولونز +دستور پخت

اقتصادنیوز یکشنبه 09 آبان 1400 - 19:53
اقتصادنیوز: نشریه اینترنتی ویکی‌خوشمزه در شماره اخیر خود روش تهیه پاستا با سس بولونز را منشتر کرده است.
تجربه یک پاستای منحصر به فرد با سس بولونز +دستور پخت

به گزارش اقتصادنیوز در این گزارش آمده است: اگردوست دارید یک پاستای منحصر به فرد را امتحان کنید، بهتر است تا این پاستا را با سس بولونزو طبق دستور تهیه‌،  جیاداد لاورنتیس سرو کنید. در دستور تهیه « سس بولونزو » آمده است:«مواد لازم برای ۶ نفر،روغن زیتون فرابکر: یک‌چهارم پیمانه،پیاز درشت خرد شده: ۱ عدد متوسط، سیر پوست‌کنده و درشت خرد شده: ۲ حبه،کرفس درشت خرد شده: ۱ ساقه،هویج درشت خرد شده: ۱ عدد،گوشت چرخ کرده سردست گوساله: ۴۵۰ گرم،گوجه فرنگی تازه رنده شده: ۸۰۰ گرم،جعفری ساطوری شده: یک‌چهارم پیمانه،ریحان تازه خرد شده: ۸ برگ،نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به‌ اندازه کافی،پنیر گوسفندی تازه رنده شده (مثلاً پارمزان): یک‌چهارم پیمانه.»

درطرز تهیه آمده است:«در تابه‌ای بزرگ روغن زیتون را گرم کنید. وقتی به آستانه‌ی دود کردن رسید، پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط حدود ۸ دقیقه تفت دهید تا پیازها به‌خوبی نرم شوند. کرفس و هویج را افزوده و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. گرما را زیاد کرده و گوشت گوساله را اضافه کنید. تفت دهید، مرتبا هم بزنید و توده‌های بزرگ را از خرد کنید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا کل گوشت تغییر رنگ دهد. گوجه فرنگی، جعفری و ریحان را اضافه کرده و روی حرارت ملایم و متوسط بپزید تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل سس را اندازه کنید. غلیظ شدن سس حدود نیم ساعت طول خواهد کشید. هنگام سرو پاستا، پنیر رنده شده را روی سس بریزید.»

سس

 

منبع خبر "اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.