وجیهالله نوروزی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به نقش موثر نقاهتگاهها در مبارزه با کرونا و جلوگیری از سرایت آن به سایر اعضای خانواده که شرایط نگهداری از فرد بیمار را ندارند، اظهار کرد: یکی از اماکنی که در شرایط کرونایی به عنوان نقاهتگاه در ابهر تعیین شد، حوزه علمیه امیرالمومنین (ع) برادران این شهر بود که با مساعدتهای انجام شده، ۴۰۰ بیمار کرونایی در این حوزه پذیرش و به زندگی عادی بازگشتند.
وی با اشاره به نقش موثر واکسیناسیون در پیشگیری از مرگ و میرهای ناشی از کرونا در کشور، ادامه داد: با توجه به این موضوع تکتک شهروندان واجد شرایط باید برای حفظ سلامتی خود و دیگران، خود را ملزم به دریافت واکسن کنند.
این مسئول به تشریح آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در ابهر پرداخت و یادآور شد: تاکنون ۱۱۳ هزار نفر در این شهرستان دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند که ۸۶ درصد جمعیت ابهر را شامل میشود.
فرماندار ابهر با یادآوری اینکه ۶۳ هزار نفر از جمعیت این شهرستان نیز دُز دوم واکسن را دریافت کردهاند که ۵۲ درصد جمعیت را شامل میشود، تاکید کرد: انتظار داریم برای رسیدن این شهرستان به نقطه امن و مصون شدن در برابر ویروس کرونا، همه مردم همکاری لازم را در زمینه تزریق واکسن کرونا داشته باشند.
این مسئول به توضیح آخرین وضعیت واکسیناسیون پرداخت و با بیان اینکه یکی از شروط اصلی بازگشایی مدارس، واکسیناسیون کامل دانشآموزان است، اضافه کرد: از ۱۳ هزار دانشآموز ۱۲ تا ۱۸ ساله حدود ۷۰۰۰ دانشآموز در ابهر واکسینه شدهاند.
نوروزی با یادآوری اینکه نباید زدن واکسن بهانهای برای استفاده نکردن از ماسک و کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی شود، خاطرنشان کرد: واکسن از ابتلا به کرونا جلوگیری نمیکند، بلکه فقط مانع مرگ و میر و تعداد بستری بیماران بدحال میشود.
انتهای پیام