ولی الله زمانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس اعلام مرکز پژوهشهای غلات کشور در شهریور ماه امسال، میانگین عدد کیفی انواع نان در استان از میانگین کشور بالاتر است.
وی اظهار داشت: طبق این اعلام، میانگین عدد کیفی نان کشور در شهریور ماه ۸۶.۱ بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر اساس ابلاغ این مرکز، عدد کیفی بین ۹۰ تا ۱۰۰ خیلی خوب، ۸۰ تا ۸۹.۹۹ خوب، ۶۰ تا ۷۹.۹۹ متوسط و کمتر از ۶۰ نیاز به ارتقا دارد.
زمانی خاطرنشان کرد: نان های سنگک عدد ۹۸، بربری عدد ۹۴، تافتان ۹۹ و نان لواش نیز عدد ۹۶.۲ را اخذ کرد.
به گفته وی، میانگین عدد کیفی این نانها در استان زنجان ۹۶.۸ است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: این اداره کل در حال پیگیری برای ذخیره گندم وارداتی بوده تا کیفیت آرد استان را افزایش دهد چراکه با افزایش کیفیت آرد کیفیت نان استان نیز افزایش خواهد یافت.