نان‌های زنجان در کیفیت بالای کشور قرار گرفت

ایرنا سه شنبه 11 آبان 1400 - 08:54
زنجان - ایرنا - مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: سنگک، بربری، تافتان و لواش این استان به لحاظ کیفیت در رتبه بالاتر از میانگین کشوری قرار گرفت.
نان‌های زنجان در کیفیت بالای کشور قرار گرفت

ولی الله زمانی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس اعلام مرکز پژوهش‌های غلات کشور در شهریور ماه امسال، میانگین عدد کیفی انواع نان در استان از میانگین کشور بالاتر است.
وی اظهار داشت: طبق این اعلام، میانگین عدد کیفی نان کشور در شهریور ماه ۸۶.۱ بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر اساس ابلاغ این مرکز، عدد کیفی بین ۹۰ تا ‭۱۰۰‬ خیلی خوب، ۸۰ تا ۸۹.۹۹ خوب، ۶۰ تا ۷۹.۹۹ متوسط و کمتر از ۶۰ نیاز به ارتقا دارد.
زمانی خاطرنشان کرد: نان های سنگک عدد ۹۸، بربری عدد ۹۴، تافتان ۹۹ و نان لواش نیز عدد ۹۶.۲ را اخذ کرد.
به گفته وی، میانگین عدد کیفی این نان‌ها در استان زنجان ۹۶.۸ است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: این اداره کل در حال پیگیری برای ذخیره گندم وارداتی بوده تا کیفیت آرد استان را افزایش دهد چراکه با افزایش کیفیت آرد کیفیت نان استان نیز افزایش خواهد یافت.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.