نماینده ولی‌فقیه در استان همدان: عدم هماهنگی بین دستگاه‌ها از جمله مهمترین مشکلات موجود در کشور است

خبرگزاری تسنیم سه شنبه 11 آبان 1400 - 12:55
گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در استان همدان عدم هماهنگی بین دستگاه‌ها را از جمله مهمترین مشکلات موجود در کشور و استان دانست و گفت:‌ اختلاف دستگاه‌ها٬ جزیی‌نگر بودن و اینکه هر مدیری دنبال منافع دستگاه خودش است از دیگر مشکلاتی است که باید برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، کمیته هم‌اندیشی و چاره‌جویی رفع مشکلات و معضلات اساسی استان همدان پیش از ظهر امروز با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان٬ استاندار همدان٬ رئیس کل دادگستری و فرماندار همدان برگزار شد.

در این جلسه آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی با قدردانی از قوه قضائیه برای تشکیل چنین جلساتی اظهار داشت: عملکرد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای در قوه قضائیه خوب و قابل دفاع است. 

وی با تشریح مسائل استان بیان کرد: بسیاری از مشکلات در سال‌های گذشته در عرصه اشتغال و تولید استان وجود داشته که برطرف نشده است مانند مشکلات برخی واحدهای تولیدی استان همچون که باید بررسی شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان عدم هماهنگی بین دستگاه‌ها را از جمله مهمترین مشکلات موجود در کشور و استان دانست و گفت:‌ اختلاف دستگاه‌ها٬ جزیی‌نگر بودن و اینکه هر مدیری دنبال منافع دستگاه خودش است از دیگر مشکلاتی است که باید برطرف شود.

وی با این توضیح که ما به مدیری فراتر از مدیران کنونی احتیاج داریم تا بتواند انسجام بین مدیران را ایجاد کند مطرح کرد: مجموعه مدیران  فعال در استان باید با سیاست‌های روشن دولت هماهنگ باشند. 

امام جمعه همدان با اشاره به لزوم آگاه‌سازی مدیران از شرایط جدید مدیریتی در کشور عنوان کرد: اگر می‌خواهیم مدیری را توبیخ کنیم باید از قبل سیاست‌های دولت مانند حمایت از اشتغال٬ تولید و غیره  را با او ابلاغ کنیم.

استاندار همدان نیز در این جلسه با این توضیح که آنچه که باید به آن توجه کنیم مباحث مربوط به تولید و اشتغال در استان است اظهار داشت: رکود گریبانگیر بسیاری از واحدهای تولیدی شده است. 

وی با بیان اینکه ستاد تسهیل مصوباتی دارد که برای همه ادارات و نهادها  لازم‌الاجرا است افزود: متاسفانه ممکن است برخی ادارات به این مسئله یعنی لازم‌الاجرا بودن مصوبات این ستاد توجه نداشته باشند. 

قاسمی فرزاد با تاکید بر لزوم هماهنگی و همکاری بیشتر دستگاه قضائی با مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان برای پیشگیری از غیرفعال شدن واحدهای تولیدی گفت:‌ مباحث را باید به‌گونه‌ای مدیریت کنیم که در مسیر صلاح مردم و نظام باشد. 

رئیس کل دادگستری همدان نیز در این جلسه بیان کرد:‌ بررسی موشکافانه و همفکری برای حل معضلات و مشکلات اساسی می‌تواند زمینه‌ساز برطرف شدن مشکلات دیگر شود.

وی با اشاره به اینکه  چاره‌اندیشی ریزبینانه، تخصصی و کارشناسایی شده با حضور دستگاه‌های متولی و مربوط به مشکلات، در تسریع راهکارها راهبردی برای برطرف گردن آن ماندگارتر است مطرح کرد:‌ تصمیم‌گیری‌های جمع مبتنی بر قانون، همفکری و چاره اندیشی اصولی، آن هم از سوی مسئولان تصمیم ساز در سطح استان و در صورت نیاز در سطح کشور، در ریشه کنی و یا رفع بخش قابل توجهی از مشکل اثربخش است.

رئیس کل دادگستری استان همدان با بیان اینکه مشکلات بین تولیدکنندگان و بانک‌ها از جمله مواردی است که باید به عنوان یکی از اولویت‌های ضروری برای رفع آن به میدان آمد افزود:‌ این مهم  مسئله‌ای است که هم رئیس جمهور و هم ریاست قوه  قضائیه بر آن تأکید دارند.

وی تصریح کرد: برخی بانک‌ها از قانون تفسیر به رأی دارند و بلافاصله به دنبال توقیف اموال تولیدکنندگان و یا ضامن‌های آنان می‌روند، در حالی که می‌توان مجاب شوند تا بدون آن که کار واحدهای تولیدی متوقف شود پیگیر مطالبات قانونی خود باشند.

این مقام مسئول عنوان کرد: بهتر است از سوی نماینده دولت در استان به نهادهای دولتی از جمله تأمین اجتماعی و بانک‌ها این موضوع اطلاع داده شود تا قبل از تشکیل پرونده قاضی در کارگروهی ذیل همین کمیته مشکلات بین واحدهای تولیدی و آنان بررسی و به سمت چاره‌جویی برای برطرف کردن مشکل حرکت کنند.

عدالتخواه افزود: دستگاه قضائی این آمادگی را دارد فراتر از قانون در حمایت از تولید و تولیدکننده در مواردی پرونده‌هایی را که در اجرای احکام هم رفته با همفکری و مصالحه از توقیف و توقیف آن جلوگیری به عمل آورد و البته در این راه قانومند به سمت ارائه راهکار حرکت می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه تنها در 23 ماه با اجرای طرح مبتکرانه دستگاه قضائی همدان در قالب کمیته معتذرین در مجموع 10 هزار شاکی از 40 میلیارد تومان خود گذشتند گفت: بنابراین می‌توان درباره مشکلات جامعه نیز با انجام برنامه‌های کارشناسانه و تخصصی، چاره‌جویی منطقی و اصولی انجام شود.

انتهای پیام/742/ح

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.