علیاصغر حجی اظهار کرد: امسال پیاز در سطح 301 هکتار از مزارع شهرستان شاهرود کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود ادامه داد: برداشت پیاز از مزارع این شهرستان از اواسط شهریورماه آغاز و تا نیمه آبان ماه ادامه دارد.
وی به مهمترین ارقام کشت شده پیاز در شاهرود اشاره و تصریح کرد: میگون و زرگان از مهمترین ارقام کشت شده در این شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با اشاره به کیفیت خوب پیاز در این شهرستان افزود: یکی از ویژگیها رقم زرگان ماندگاری پس از برداشت محصول است.
حجی با ابراز خرسندی از افزایش محصول برداشت شده از واحد سطح خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد پیاز در مزارع شهرستان شاهرود 45 تن در هکتار است.
وی تصریح کرد: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت 13 هزار و 950 تن محصول پیاز در این شهرستان تولید و روانه بازارهای کشور شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: از مهمترین آفات و بیماریهای محصول پیاز میتوان به سفید و تریپس اشاره کرد که بهترین روش مبارزه با این آفات مبارزه شیمیایی است.
انتهای پیام