«رستگار یوسفی» روز چهارشنبه در نشست بیمه زنان خانهدار که در سرسرای فرماندار جوانرود برگزار شد، به بار اصلی فرهنگ سازی در خانواده ها برای مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: برای گذر از وضعیت کرونایی در این شهرستان به نقش موثر بانوان نیاز است.
وی بر ضروت توسعه فرهنگ بیمه در جامعه نیز تاکید کرد و اظهار داشت: بیمه زنان خانهدار و بیمه روستائیان و عشایر فرصتی است برای آن دسته از زنان خانهداری که در جایی مشغول به کار نیستند اما با پرداخت حق بیمه میتوانند در دوران میانسالی و کهنسالی از مزایای بازنشستگی و دریافت مستمری برخوردار شوند.
فرماندار جوانرود با تاکید بر توانمندسازی بانوان خاطرنشان کرد: امور خانواده و بانوان فرمانداری با همکاری فنی و حرفه ای و دیگر نهادها باید آموزش های لازم را در زمینه های مختلف برای توانمندسازی بانوان فراهم کنند.
یوسفی افزود: باید تلاش کنیم زنان کارآفرین شوند تا در تامین حداقل های زندگی دچار مشکل نشوند، باید روحیه خودباوری بانوان تقویت شود تا حضور موثرتر، پررنگ تر و با برنامه تری در اجتماع داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه سلامت خانواده در گرو سلامت جامعه است، یادآورشد: هرچه حضور بانوان در عرصه های اجتماعی بیشتر شود، ایده های جدیدتری خلق خواهد شد.
مدیر تامین اجتماعی شهرستان جوانرود نیز گفت: در راستای اجرای اصل ۲۹ قانون اساسی مبنی بر تحت پوشش قرار گرفتن آحاد مردم و برای حفظ کرامت، امنیت و استقلال مالی؛ بیمه زنان خانهدار به اجرا درآمد.
«سلیم نادری» با بیان اینکه علاوه بر زنان متاهل، زنان مجرد نیز میتوانند تحت پوشش بیمه زنان خانهدار قرار گیرند، افزود: همه زنان و دخترانی که بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند میتوانند از مزایای این بیمه برخوردار شوند.
وی اظهار داشت : متقاضیان میتوانند از طرح بیمه زنان خانهدار تأمین اجتماعی از قبیل بازنشستگی، از کار افتادگی، خدمات درمانی و فوت (قبل و پس از بازنشستگی) استفاده کنند.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.