بتول کریمیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ،زمنیه اشتغال این افراد را عمدتا در بخش های صنفی- صنعتی ، دامداری، کشاورزی ، مشاغل خانگی و دیگر عرصه ها ذکر کرد.
وی پرداخت وام را با هدف خودکفایی و توانمندسازی خانواده های زیرپوشش ، سود آن را چهار درصد و زمان بازپرداخت را هم هفت سال ذکر کرد و یادآور شد: از مجموع مددجویان دریافت کننده وام، ۲۸ نفر در شهر و بقیه در روستاها مشغول به کار شدند.
به گفته این مسوول اعطای وام نه تنها در رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی این افراد موثر است بلکه زمینه کارآفرینی سایر اعضای خانواده مددجو را نیز فراهم می کند.
رییس بهزیستی بافق تصریح کرد: این نهاد حمایتی همواره سعی دارد، شرایطی برای مددجویان فراهم کند که با دریافت وام اشتغال بتوانند به خودکفایی برسند و از چرخه حمایت این نهاد خارج شوند.
خانم کریمیان با بیان اینکه پرداخت وام از منابع داخلی سازمان بهزیستی تامین میشود، شرایط دریافت را نداشتن پوشش بیمه کارفرمایی شخص مددجو ، داشتن پروانه کسب از اصناف ،مجوز دامداری یا کشاورزی از سازمان جهاد کشاورزی ،استعلام بانکی و نداشتن سابقه چک برگشتی یا قسط معوقه را عمده شرایط دریافت وام ذکر کرد.
به گفته وی، همچنین مددجو متقاضی، نبایستی قبلا از بهزیستی وام دریافت کرده باشد و در صورت دریافت بایستی، پرداختی اقساط وام دریافتی خود را تسویه کند.
کریمیان سقف پرداخت وام به هر نفر را ۵۰۰ میلیون ریال ذکر کرد و افزود: در صورتی که مددجو اصلی شرایط دریافت وام نداشته باشد به بستگان درجه یک او شامل همسر و فرزند واجد شرایط نیز وام اشتغال تعلق میگیرد .
حدود یکهزار معلول از حمایتهای نقدی و غیرنقدی بهزیستی بافق برخوردارند که بیشترین معلولیت، جسمی حرکتی و کمترین اعصاب و روان و ۱۵ درصد آنها هم نابینا یا کم بینا هستند.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.