به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، جلال ابوالحسنی در بازدید از سد بیدکان استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مجهزشدن بیش از 50 درصد اراضی چهارمحال و بختیاری به سامانههای نوین آبیاری، اظهار داشت: این مسئله دو برابر متوسط کشوری است.
ابوالحسنی افزود: در بازدید از سد بیدکان مقرر شد، اعتبارات مربوط به این سد در پروژههای پیشنهادی سفر رئیس جمهور پیشنهاد شود و اعتبارات شبکه تقویت میشود تا هرچه سریعتر بتوان 2800 هکتار پایه آب سد بیدکان به بهرهبرداری رسد و بهرهبرداران بتوانند با استفاده بهینه از آب در تولید محصولات غذایی نقش موثری ایفا کنند.
وی بیان کرد: خط انتقال سد بیدکان نیاز به 90 میلیارد تومان بودجه دارد، با توجه به وجود محدودیتها در سال 97 تفاهمنامهای با استاندار چهارمحال و بختیاری ایجاد شد، ضمن کمک ما در تامین اعتبار، استاندار هم از محل اعتبارات استانی کمک های لازم را داشته باشد اما باید دانست استاندار هم چندان بودجه ندارد اما با این حال مقداری کمک شده است.
مدیرکل توسعه شبکههای آبیاری و زهکشی وزارت جهاد کشاورزی گفت: درخواست ما از کمیسیون کشاورزی تنها این پروژه نیست که در کشور 2 میلیون و 400 هزار هکتار شبکه اصلی وجود دارد که از این مقدار یک میلیون و 600 هزار هکتار شبکه فرعی ساخته شده، بنابراین 800 هزار هکتار فاصله وجود دارد تا به شبکههای ساخته شده وزارت نیرو برسیم.
مدیرکل توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: باید در برنامه هفتم توسعه، 80 هزار شبکه اصلی تامین اعتبار و شروع به کار شود چرا که زیربناها ساخته شده و سرمایه گذاریها انجام شده است اما به هدف اصلی نرسیدهایم. سد بیدکان یک حسن دارد و آن اینکه هیچ گونه نشتی ندارد.
انتهای پیام/7540/ ز