تابستان ها از قطعی برق زیان می کنیم زمستان ها از قطعی گاز!

خبرگزاری ایسنا شنبه 15 آبان 1400 - 00:34
رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی استان سمنان گفت: تولیدکننده ها تابستان از کمبود و قطعی های مکرر برق زیان می کنند و زمستان ها از نبود گاز.
تابستان ها از قطعی برق زیان می کنیم زمستان ها از قطعی گاز!

علی اصغر جمعه ای در گفت و گو با ایسنا با انتقاد از فقدان برخی از زیرساخت های انرژی در بخش تولید اظهار کرد: قطعی برق در تابستان هر سال به بخش تولید و صنایع و معادن آسیب جدی وارد می کند و زمستان ها نیز قطعی گاز به تولیدکنندگان زیان بسیاری وارد می کند و لذا انتظار می رود که دولت برای این دو معضل تدبیری کند.
این فعال اقتصادی با بیان اینکه توسعه استان نیازمند زیرساخت است افزود: وجود اراضی مستعد بلامعارض در این استان در کنار ظرفیت های بالقوه دیگر، بستر خوبی برای توسعه استان ایجاد کرده اما ضعف در برخی زیرساخت ها مانع از تحقق توسعه در این استان شده است.
جمعه ای از آب به عنوان دیگر زیرساخت مورد نیاز استان در مسیر توسعه نام برد و تصریح کرد: عدم مدیریت درست سبب شده که از برخی ظرفیت های موجود همچون پساب ها نیز استفاده نشود. متاسفانه بخش قابل توجهی از این پساب بدون استفاده رها شده و به کویر جنوب سمنان می ریزد.
وی با اشاره به کمبود جدی آب در بخش صنعت و معدن خاطرنشان کرد: اگر برنامه ریزی درستی صورت بگیرد می توان تا ۴۰۰لیتر بر ثانیه از محل این پساب ها برای مصرف در بخش صنعت تامین آب کرد و این در حالی است که نه تنها از این پساب استفاده نمی شود بلکه همین الان بخش قابل توجهی از این پساب رها شده به کویر بکری نظیر کویر خوران در جنوب سمنان آسیب وارد می کند.
رئیس پارلمان بخش خصوصی در استان با اشاره به لزوم حضور تولیدکنندگان ایرانی در بازارهای بین المللی از دولت سیزدهم خواست: در این دوره توجه ویژه ای به دیپلماسی اقتصادی داشته باشد.
وی با اذعان به اینکه تولیدکننده ها در تامین سرمایه در گردش در مذیقه اند افزود: تعدد بخش نامه ها و آیین نامه دیگر معضل جدی است که به بخش تولید و اقتصاد آسیب وارد کرده و از همین رو دولت باید برای ساماندهی این بخش برنامه ریزی کند.
جمعه ای به انتقاد از بی ثباتی ها در قیمت ارز و مواد اولیه پرداخت و اظهار کرد: این عدم ثبات سبب شده که تولیدکننده ها نتوانند برای افق های پیش روی خود برنامه ریزی کنند و این در حالی است که تولیدکننده لااقل باید بتواند برای یک سال آینده خود برنامه ریزی کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی استان سمنان با انتقاد از فضای حاکم بر بازار بورس گفت: ب خی از مواد پترشیمی در بورس کالا تا ۲۰درصد گران تر از قیمت های جهانی عرضه می شوند و همین در کنار هزینه بالای حمل و نقل به افزایش هزینه تولید در کشور انجامیده است.
انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.