عبدالمهدی شریف نژاد روز شنبه در نشست هماهنگی واکسن کرونا با حضور مدیران آموزش و پرورش دشتی، کاکی و کارشناسان بهداشت مدارس و شبکه بهداشت و درمان دشتی گفت: در زمان حاضر واکسیناسیون دانشآموزان در مراکز تجمیعی وزارت بهداشت در این شهرستان بخوبی در دست اجرا است .
وی اضافه کرد: اگر قرار است مدارس در آذر ماه بازگشایی شود، راهی جز واکسیناسیون همه دانش آموزان وجود ندارد.
شریف نژاد از همکاری بسیار خوب کادر بهداشت و درمان در کنترل بیماری کرونا در شهرستان دشتی قدردانی کرد و افزود : برای تسهیل و تسریع در انجام کار واکسیناسیون، شبکه بهداشت و درمان این شهرستان همکاری خوبی با این مدیریت داشته است به طوریکه هر جا نیاز بوده پایگاه های سیار را در مدارس دایر کرده است .
شریف نژاد گفت : از جمعیت پنج هزار نفری دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال شهرستان دشتی چهار نفر دست کم یک دز واکسن و ٢٥ درصد از آنها نیز دز دوم را دریافت کره اند و بیشتر دانش آموزان باقیمانده برای دز دوم منتظر گذشت زمان ٢٨ روز فاصله بین دز اول و دوم هستند.
وی افزود: با توجه به عدم الزام و اجبار این گروه هدف، رسانه های گروهی برای اقناع و جلب اعتماد عده ای از دانش آموزان که تا کنون برای دریافت واکسن کرونا مراجعه نکرده اند، تلاش کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی بیان کرد: باید به امر واکسیناسیون به عنوان یک مسئولیت و تعهد اجتماعی نگاه نشود زیرا همه در برابر سلامتی یکدیگر مسئولیم و انتظار می رود استقبال اولیا و دانش آموزان از واکسن کرونا افزایش یابد.
پرویز احمدی با بیان اینکه حضور دانشآموزان در مراکز واکسیناسیون باید به همراه یکی از والدین باشد عنوان کرد: هر جا نیاز شود برای تسریع و سهولت دسترسی دانش آموزان به مراکز واکسیناسیون، تیم های سیار واکسیناسیون با هماهنگی آموزش و پرورش در مدارس مستقر می شود که از قبل اطلاع رسانی لازم به دانش آموزان و اولیا صورت می گیرد.
احمدی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در آگاه سازی و ترغیب مردم به واکسیناسیون گفت: امروز تمام دانشمندان دنیا اذعان دارند که تنها راه مقابله با کرونا در حال حاضر واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی است. به همین دلیل انتظار از مدیران مدارس، فرهنگیان و خانواده ها ترویج فرهنگ واکسیناسیون و تشویق دانش آموزان گروه هدف به زدن واکسن است.
رئیس شبکه بهداشت شهرستان دشتی ادامه داد: افرادی که هنوز واکسن دریافت نکرده اند قبل از شیوع فصل سرما و احتمال همه گیری بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا که ممکن است روند واکسیناسیون را کند کند باید برای دریافت واکسن اقدام کنند.
عالیه جعفرزاده؛ کارشناس مسئول بهداشت مدارس شبکه بهداشت و درمان عنوان کرد: در مقابله با کرونا نباید ترس به دل راه داد زیرا این ویروس نیز مانند سایر ویروس ها از جمله آنفلوآنزا ، سرخک، فلج اطفال و ... در طبیعت وجود داشته و زمانی شیوع پیدا می کند و ضعیف می شود.
وی افزود: با انجام واکسیناسیون کرونا، این ویروس نیز کم کم ضعیف شده و به یک بیماری معمولی بدل می شود و نباید نگران تزریق واکسن بود.
جعفر زاده تاکید کرد: خانواده ها همانگونه که از واکسن سرخک، فلج اطفال و ... استقبال می کنند از این واکسن نیز باید استقبال کنند.
مختار خواجه معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش منطقه کاکی نیز خواستار نقش پررنگ تر پایگاه های سیار واکسیناسیون کرونا در مدارس این منطقه شد.