«رضا مرادی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مجموع بارندگی ستان مرکزی در مدت مذکور برای ایستگاههای هواشناسی اراک به ۲۴ و ۶ دهم میلیمتر، ساوه، ۱۲ و نیم میلیمتر، تفرش ۱۸ و نیم میلیمتر، خمین ۲۴ و چهار دهم میلیمتر، محلات ۱۳ و ۲ دهم میلیمتر، شازند ۱۹ و هشت دهم میلیمتر، خنداب ۲۷ و نیم میلیمتر، کمیجان هشت و ۹ دهم میلیمتر، دلیجان هفت و ۶ دهم میلیمتر، اشتیان ۲۴ و ۹ دهم میلیمتر، غرق آباد ۱۷ میلیمتر، بارانسنج فرمهین ۲۸ و چهار دهم میلیمتر و مامونیه ۳۷ و سه دهم میلیمتر بوده است.
وی بیان کرد: با دریافت متوسط بارش سال زراعی استان مرکزی پس از این بارندگیها به ۲۵ و چهار دهم میلیمتر رسید که این میزان نسبت به بلند مدت یک درصد افزایش یافته است.
مسئول پیشبینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی ادامه داد: بررسیها حاکی از تداوم فعالیت سامانه بارشی تا امشب و در برخی از مناطق تا بامداد فردا (یکشنبه) است که در این مدت در برخی از ساعات رگبار باران در برخی مناطق کوهستانی و ارتفاعات احتمال رگبار برف پیشبینی شده است.
مرادی اظهار داشت: هر چند فردا (یکشنبه) از میزان فعالیت سامانه بارشی کاسته میشود، اما احتمال برخی ناپایداریهای ضعیف بهصورت رگبار در برخی از نقاط استان مرکزی بهویژه ارتفاعات نواحی شرقی و مرکز استان دور از انتظار نیست.
وی عنوان کرد: روند کاهش دما در روزهای آتی تداوم دارد و بر اساس پیشبینیهای فعلی دمای حداقل هوا تا روز سهشنبه در مناطق سردسیر استان مرکزی به زیر صفر میرسد.
مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی افزود: ساوه با بیشینه دمای ۱۲ و چهار دهم درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین و تفرش با کمینه دمای یک و ۱ دهم میلیمتر بالای صفر سردترین شهر این استان در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
۲۵ و چهار دهم میلیمتر بارندگی در سال زراعی جاری (اول مهرماه امسال) تاکنون در استان مرکزی به ثبت رسیده است.