سیدعلی موسوی روز پنجشنبه در نشست شوراهای اسلامی شهرستان مراغه افزود: این میزان اعتبار برای اجرای طرح های عمرانی از ابتدای سال در روستاهای بخش مرکزی و سراجوی این شهرستان تخصیص یافته است.
وی ادامه داد: تخصیص این میزان اعتبار که در مقایسه با اعتبارات کل این شهرستان رقم قابل توجهی بوده، نشان دهنده توجه دولت به توسعه مناطق روستایی است.
فرماندار مراغه اضافه کرد: علاوه بر تخصیص این میزان اعتبار، روستاییان این شهرستان مشارکت مناسبی در اجرای طرح های مختلف زیرساختی روستاها داشته اند.
وی گفت: همچنین ده ها طرح عمرانی و خدماتی دیگر نیز توسط دستگاه های اجرایی و خدمات رسان شهرستان در روستاهای این شهرستان در زمینه آب، برق، گاز و توسعه زیرساخت های در حال انجام است.
وی با بیان اینکه تاسیس شوراهای اسلامی شهر و روستا از برکات نظام اسلامی است، افزود: شوراهای اسلامی نقش مهمی در محرومیت زدایی و توسعه روستایی دارند.
وی با تاکید بر لزوم قانون مداری در شوراهای اسلامی ادامه داد: توجه به مشکلات مناطق روستایی از جمله بیمه همگانی، جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز از اولویت های شوراهای اسلامی شهرو و روستا باشد.
وی اضافه کرد: در راستای رفع مشکل آنتن دهی خطوط تلفن همراه نیز، هم اکنون ۱۴ دکل تقویت امواج در نقاط مختلف این شهرستان در حال نصب و راه اندازی است.
معاون عمرانی فرماندار مراغه نیز گفت: هم اکنون در ۳۱ روستای بخش سراجو و ۶۸ روستای بخش مرکزی طرح های عمرانی مختلف در دست اجراست.
نقی مسکینی افزود: از مجموع ۱۱ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده برای طرح های عمرانی در این شهرستان، حدود هشت میلیارد تومان طرح در بخش مرکزی و حدود سه میلیارد تومان طرح نیز در بخش سراجوی این شهرستان اجرا می شود.
وی ادامه داد: در راستای اجرای مناسب طرح های عمرانی در روستاها، شوراهای اسلامی با احصا و شناسایی طرح ها در زمینه های مختلف، یاری رسان بخشداری و دولت در اجرای طرح ها باشند.
وی اضافه کرد: احداث بنا و ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاها نیز از نکاتی است که باید مورد توجه شوراهای اسلامی و دهیاری ها قرار گیرد.
در این جلسه بخشداران بخش مرکزی و سراجو و نیز شوراهای اسلامی شهرستان به بیان عملکرد و دیدگاه های خود پرداختند.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.