فرهاد کشمیرشکن روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این تسهیلات در اختیار متقاضیان بخش های زراعت، باغداری، دام و طیور، شیلات و آبزیان و صنایع تبدیلی کشاورزی قرار گرفت.
وی اظهارکرد: همچنین از سال ۹۲ تا پایان آبان ماه سال ۹۹ از محل اعتبار صندوق توسعه ملی ۲ هزار و ۱۳۵ فقره وام به مبلغ سه هزار و ۸۸۵ میلیارد ریال به تولید کنندگان بخش کشاورزی پرداخت شد که ۵۸۰ فقره به مبلغ ۲ هزار و چهار میلیارد ریال مربوط به سال های ۹۸ و ۹۹ است .
حمایت جدی دولت تدبیر و امید به بخش مکانیزاسیون
کشمیرشکن به حمایت جدی دولت تدبیر و امید به مکانیزاسیون و ایجاد ردیف های اعتباری ویژه در این بخش اشاره کرد و یادآور شد: در هفت سال گذشته هزار و ۷۷۸ میلیارد ریال وام مکانیزاسیون کشاورزی از محل منابع داخلی بانک، با نرخ ترجیحی به متقاضیان پرداخت شد.
وی ، تصریح کرد: با پرداخت این میزان تسهیلات ۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین آلات جدید کشاورزی اعم از تراکتور ، کمباین و ادوات به ناوگان کشاورزی استان افزوده شد و چرخه مکانیزاسیون کشاورزی استان شتاب بیشتری گرفت.
مدیر شعب بانک کشاورزی یزد تاکید کرد: امسال ۱۲ فقره تسهیلات به مبلغ ۹۰۵ میلیون ریال به خسارت دیدگان سیل فروردین ماه سال گذشته استان پرداخت شد.
کشمیرشکن دیروز( چهارشنبه ) به خبرنگار ایرنا گفته بود که محصول ۴۲ هزار و ۶۷۶ هکتار اراضی زراعی و باغی استان در سال زراعی۱۳۹۹- ۱۳۹۸ در برابر حوادث مختلف طبیعی زیرپوشش صندوق بیمه این بخش قرار گرفت.
وی افزود: امسال با برنامه ریزی صورت گرفته ، تلاش شد با توجه به برخی حوادث مانند سیل ، توفان ، سرما، گرما زدگی و از این قبیل امور نسبت به بیمه محصولات و فرهنگ سازی در این زمینه با رشد حداکثری سطح بیمه اقدام شود.
وی با اشاره به اهمیت فرهنگ بیمه انواع محصولات اظهارکرد: صندوق بیمه کشاورزی بهترین راهکار برای تضمین تولیدات استان که اقلیم گرم و خشک و دما هوا آن در شب و روز اختلاف زیادی دارد، است.
این مسوول شعب بانک کشاورزی استان یزد ، ادامه داد: موثرترین روش برای تضمین تولید، بیمه محصولات نزد صندوق بیمه کشاورزی است.
از ۱۱۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت یزد ، ۳۳ هزار و ۱۵۱ هکتار ( ۲۹ درصد) زراعی و ۸۱ هزار و ۱۶۴ هکتار ( ۷۱ درصد) به کشت محصولات باغی و گلخانه ای اختصاص دارد.بخش عمده درآمد کشاورزان یزد مربوط به باغبانی است که از ۷۱ درصد اراضی قابل کشت به محصولات باغی که عمدتا پسته، انار، زردآلو ، زعفران، گیاهان دارویی و دیگر محصولات است، به دست می آید.
۵۹۰ هزار تن محصول زراعی، ۲۵۳ هزار تن محصول باغی، ۵۳۳ هزار تن محصول گلخانه ای و ۳۹۲ هزار تن محصولات دامی حاصل تلاش حدود حدود ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ کشاورز، دامدار و بهره بردار در تولید محصولات کشاورزی ، باغی ، گلخانه ای و دامی استان است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.