مدیر بیمارستان فاطمه الزهرا (س) مهریز گفت: با تجهیز کلینیک چشم پزشکی این مرکز درمانی به دستگاه سی. تی. اسکن چشم ( OCT ) دیگر نیازی برای مراجعه بیماران به یزد مرکز استان نیست.
سید رسول محسنزاده پنجشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دستگاه ویژه عکسبرداری رنگی از لایههای مختلف شبکیه و عصب بینایی است و برای خرید آن ۹ میلیارد ریال هزینه شد .
وی با اشاره به اینکه مهمترین بیماریهای چشمی مرتبط با شبکیه، گلوکوم یا آب سیاه و اثر دیابت بر شبکیه است، ادامه داد: دستگاه یادشده در تشخیص و پیگیری بیماری این گروه از بیماران نقش مهمی دارد.
این مسوول خاطرنشان کرد: قبل از عمل آب مروارید برای پیش آگهی نتیجه عمل و همچنین تشخیص علت کامل نشدن دید بعد از عمل نیز انجام سی تی اسکن کمک کننده است.
محسن زاده گفت: اتاق عمل بیمارستان با دستگاههای پیشرفته نظیر میکروسکوپ جراحی چشم ، فیکو و پزشک مجرب در زمینه درمان بیماریهای چشم فعال است .
فعالیت درمانی و بهداشتی بیمارستان مهریز از سال ۱۳۷۲ آغاز شد که شامل درمانگاه عمومی و تخصصی، بخش های زنان و زایمان، جراحی، اورژانس، اطفال، آزمایشگاه، رادیولوژی، دیالیز و چشم پزشکی است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
یزد
همچنین نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه شهر یزد با اشاره به اهمیت برق در تامین نیازهای زندگی مردم ،گفت: لازم است انرژی خورشیدی به عنوان بهترین راهکار، جایگزین برق نیروگاهی در اداره های پرمصرف شود.
آیتالله محمدرضا ناصری یزدی در دیدار ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با وی افزود: همکاری در صرفه جویی از سوی مجموعه دستگاههای پرمصرف استان جدی گرفته شود.
به گزارش پنجشنبه شب دفتر امام جمعه یزد به ایرنا، وی بر لزوم توجه به کیفیت تجهیزات برقی اشاره کرد و ادامه داد: هزینههای انجام شده باید برای آیندگان قابل استفاده باشد و یکی از راه های مهم صرفه جویی همکاری مردم و اداره هاست.
۷۰۷ هزار مشترک برق در یزد
همچنین مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد با اشاره به اینکه شرکت برق در حال حاضر ۷۰۷ هزار مشترک دارد، اظهار کرد: هم اکنون ۵۴ درصد برق استان در صنعت و ۱۳ درصد از سوی مشترکان کشاورزی مصرف می شود به این معنا که ۶۷ درصد برق استان صرف تولید می شود.
آرش نواب یادآور شد: در کشور، ۱۹ درصد معادل ۱.۷ درصد مشترکان برق صنعتی هستند و یزد در این شاخص در رتبه نخست قرار دارد و در استان ۱۹ هزار کیلومتر شبکه برق وجود دارد که نگهداری آن کار بسیار دشواری است.
وی همچنین از برتری یزد در شاخص تلفات برق در شبکه خبر داد و گفت: متوسط تلفات برق کشور ۹.۹ درصد است در حالی که در استان این عدد بسیار کمتر است .
۶۴ دقیقه میزان خاموشی سالانه یزد
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد میزان خاموشی به ازای هر مشترک در کشور را سالانه ۶۰۰ دقیقه ذکر کرد و افزود: این عدد در استان ۶۴ دقیقه است که در این زمینه نیز رتبه اول از آن استان است.
نواب یادآور شد: در حال حاضر روستاهای بدون برق بالای ۱۰ خانوار نداریم و به تعدادی از روستاها که کمتر از ۱۰ خانوار جمعیت دارد اما در آنها کار تولیدی انجام می شود برق رسانی شده است.
وی با بیان اینکه اغلب این روستاها در مناطق محروم و کمتر برخوردار شهرستان خاتم، بهاباد و ابرکوه قرار دارد، افزود: سال گذشته ۱۵ روستا و امسال ۱۶ روستا در مجموع ۳۱ روستا با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان از برق برخوردار شدند.
۶۷ هزار مشترک مشمول معافیت طرح برق امید
این مسوول هشتم دی ماه جاری به ایرنا گفته بود: براساس بررسی های اولیه تاکنون ۶۷ هزار مشترک خانگی استان مشمول معافیت طرح برق امید هستند.
نواب افزود: طرح یادشده با هدف نهادینه سازی فرهنگ مصرف بهینه انرژی الکتریکی در بخش خانگی در سال ۱۳۹۹ به تصویب هیأت وزیران رسید.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و هم اکنون ۸۱.۱ درصد مشترکان توزیع برق استان در بخش خانگی، ۱۳.۵ درصد در بخش تجاری، ۲.۳ درصد عمومی، ۱.۷ درصد صنعتی و ۱.۴ درصد کشاورزی هستند.
در فروش انرژی، بخشهای صنعتی با ۵۲ درصد، کشاورزی با ۱۵ درصد، خانگی ۲۲ درصد، عمومی ۶ درصد و پنج درصد هم مربوط به بخش تجاری است .