به گزارش ایرنا، محمد جعفری روز چهارشنبه در نشست مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با روسای دانشگاه های علوم پزشکی کرمان افزود: بیماران کرونایی تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند و بیمارستانهای این استان نیز همکاری خوبی در این زمینه دارند.
وی تصریح کرد: یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت کرمان معادل ۶۲ درصد تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در این استان بیمه شده رایگان هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان اظهار داشت: در حال حاضر طرح پزشک خانواده در روستاهای این استان در حال اجراست و ۱۲۰ پزشک در طرح پزشک خانواده شهری به ۱۵۰ هزار نفر جمعیت بیمه شده رایگان شهری کرمان خدمات می دهند و در نظر داریم خدمات روستایی و شهری را توسعه بدهیم.
وی بیان کرد: قریب به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلوین تومان برآوردهای تعهدات مالی روزانه بیمه سلامت در سال ۱۴۰۰ است که بروز به مراکز درمانی، داروخانهها و پزشکان پرداخت می شود و امیدواریم روند تخصیص اعتبار تا پایان سال جاری همین گونه ادامه داشته باشد.
جعفری تاکید کرد: تعهدات بیمه سلامت در طرح نسخه نویسی الکترونیکی نیز بروز است، هر چند پرداختهای بیمه در روزهای کرونایی بسیار افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: از حدود سه سال قبل با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان با انتشار کلیپ، پوستر و غیره در راستای توانمندسازی و اصلاح سبک زندگی جامعه گام برداشته ایم.
مدیرعامل بیمه سلامت استان کرمان همچنین از آغاز عملیات اجرایی ساختمانهای بیمه سلامت شهرستانهای راور و بافت همزمان با سفر مدیرعامل بیمه سلامت کشور به استان کرمان خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز گفت: بیمه سلامت حدود ۱۳ میلیارد تومان بدهی از سال قبل به بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه دارد و تقریبا همین مقدار نیز برای ۶ ماه اول سال طلبکار هستیم که با توجه به اینکه نظام درمان در جنوب کرمان به این درآمد وابسته است باید هر چه زودتر پرداخت شود.
اصغر مکارم افزود: هر چند با مشکلاتی در ارائه خدمات درمانی روبرو هستیم، اما با جایگزینی منابع سعی کردیم که مسائل را حل کنیم.
وی تصریح کرد: زیرساخت های طرح نسخه الکترونیک در جنوب کرمان ضعیف است، اما در بحث نسخه نویسی الکترونیک به نسبت بد کار نشده و تقاضا داریم برای برطرف شدن برخی مشکلات شیوه نسخه نویسی رفع نقص شود.
نماینده دانشگاه علوم پزشکی بم نیز گفت: این دانشگاه در بحث نسخه الکترونیک پیشرو است، اما اگر امکان استفاده همه بیمه ها از یک درگاه مشترک وجود داشته باشد بهتر است.
مازیار اویسی افزود: اعتبارات تخصیص یافته بیمه سلامت را دریافت کرده ایم، اما در بحث ارزش افزوده بهداشت خانواده طلبکار هستیم.