به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجن، مدت زیادی است که مردم شهر بروجن از وضعیت نانواییها گلایهمند هستند، خبرها و گزارشهای فراوان در این رابطه حاکی از عمق این مشکل در بروجن است.
مسئولان مربوطه اگر چه اقداماتی از جمله قطع سهمیه آرد، جریمه، پلمب و ... داشتهاند اما هیچکدام تاثیر بسزایی نداشته است. نانی که قوت غالب مردم است اکنون با کیفیت پایین در سفرههای مردم به اجبار وجود دارد.
اعتراضات فراوان مردم و غفلت همیشگی مسئولان
علی صادقی، یکی از شهروندان بروجن در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به کیفیت بسیار پایین نانها در شهر بروجن، اظهار داشت: نانهای شهر بروجن اصلا قابل خوردن نیستند و مردم چندین سال است این وضعیت را متحمل میشود.نانها را فقط میشود تازه مصرف کرد و پس از مدتی سفت میشوند، نانهایی که میخریم خمیر هستند و برخی هم بوی ترش شدگی میدهند.
این شهروند بروجنی با گلایه از روند موجود در خصوص نان، گفت: چندین بار مردم اعتراض خود را به این مشکل داشتند اما اتفاق خاصی نیفتاد، میگویند "مسئولان اقداماتی انجام دادهاند"، اما پس نتیجه این اقدامات کجاست؟ نباید مردم ناراضیتر از قبل باشند.
افزایش سهمیه آرد نانواییهایی با کیفیت نان بالا
مسعود ملکی، فرماندار بروجن نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: بازرسی از نانواییها توسط بهداشت درمان، اماکن، مجموعه بازرگانی، اصناف و فرمانداری در حال انجام است.
وی با تاکید بر ثابت نبودن سهمیه نانوایان، خاطرنشان کرد: واحدهای مختلف به دلیل عدم رعایت بهداشت، ساعات کاری، وزن نان، قیمت و ... جریمه شدند، نانوایی که کیفیت خوبی داشته باشد و مردم راضی باشند سهمیه آرد آن افزایش مییابد و نانواییهایی که خوب عمل نکنند سهمیه آرد آنها کسر میشود.
فرماندار شهرستان بروجن با اشاره به وجود اختلاف قیمتها در خصوص آرد، گفت: قیمت یک کیسه آرد دولتی بسیار متفاوت از قیمت آزاد آن در بازار است که این اختلاف قیمت باعث فساد است، باید این قیمت بدون فشار بر مردم اصلاح شود، هر کجا هرچیزی دو نرخی باشد قطعا موجب فساد است.
ملکی با اشاره به راه حلهایی برای اصلاح وضع موجود نانوایان، خاطرنشان کرد: باید نرخ واقعی شود، آموزشهای بهروز به نانوایان ارائه شود، دستگاههای جدید استفاده شوند و تسهیلات در اختیار نانوایان قرار گیرد، در کنار این عوامل، نظارت میدانی میتواند به افزایش کیفیت نان کمک کند.
انتهای پیام/7540/ش