حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده در بازدید از خبرگزاری ایسنا منطقه خلیج فارس، افزود: همواره رسانه ها و اصحاب رسانه در جامعه مظلوم واقع می شوند و با وجود تمامی مجاهدت ها و خدماتشان بازهم آن طور که شایسته و بایسته هست، مورد توجه قرار نمی گیرند.
وی با بیان اینکه باید به خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری ایسنا تبریک بگویم که طی این سال ها همواره با تلاش ها و سختکوشی فراوان در انعکاس اخبار و رویدادهای استان هرمزگان لحظه ای عقب ننشسته اند، تصریح کرد: حوزه رسانه یکی از حوزه هایی است که در بخش فرهنگی می تواند سبب هم افزایی جامعه شود و پژواک ها را افزایش دهد.
امام جمعه بندرعباس با اشاره به اینکه هرمزگان از استان هایی است که همواره در بحث وحدت شیعه و سنی و اقوام ممتاز بوده است، خاطرنشان کرد: باید رسانه ها این مهم را پر رنگ تر جلوه دهند و با تولید و انتشار اخبار و تصاویر این وحدت مثال زدنی نشان دهند هرمزگان استانی وحدت آفرین است.
وی با بیان اینکه متأسفانه در استان هرمزگان شاهد هستیم مسئولان نهادهای قرآنی و فرهنگی آنچنان که باید در انعکاس فعالیت ها و اقدامات شان تلاشی نمی کنند، اظهار کرد: باید تصمیمات، نتایج جلسات و اقدامات صورت گرفته شفاف برای مردم اطلاع رسانی شود تا جامعه بداند مسئولانش برای بهبود وضعیت فعلی و توسعه فرهنگی چه اقداماتی در دستور کار قرار داده است.
عبادی زاده با اشاره به اینکه خبرگزاری ایسنا همانطور که از نامش پیداست در انعکاس رویدادهای دانشجویی و نقش دانشجو و دانشگاه در توسعه کشور نقش مهمی را ایفا کرده است، عنوان کرد: باید فضای دانشگاه ها از این حالت منفعلی بیرون بیاید و فعالیت های دانشگاهی به خوبی منعکس شود تا ارتباط دانشجو با بدنه جامعه پر رنگ تر شود.
وی با بیان اینکه نقش دانشجویان بسیار مهم و در اولویت است زیرا مدیران آینده کشور از همین دانشگاه ها پرورش می یابند و همین دانشجویان تصمیم گیرندگان حرکت آینده کشور هستند، اضافه کرد: ایسنا در انعکاس اخبار دانشگاهها نقش مهمی دارد و توقع می رود حتی شعب این خبرگزاری در دانشگاه های استان به ویژه دانشگاه هرمزگان، علوم پزشکی و پیام نور نیز شروع به فعالیت کند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به اینکه باید روسای دانشگاه های از حضور ایسنا در دانشگاه ها استقبال کنند، عنوان کرد: ایسنا بازوی کمکی دانشگاه ها و به نوعی شتابدهنده حرکت کانون های دانشجویی است پس نباید رئیسی دانشگاهی نسبت به حضور ایسنا در آن دانشگاه موضع مخالف بگیرد.
وی با بیان اینکه ایسنا باید حلقه ارتباطی دانشجو و جامعه باشد؛ متصل کننده این دو محور مهم توسعه باید رسانه ای باشد که از دل دانشگاه و دانشجو رشد کرده و آن هم ایسناست، افزود: گاهی دانشجویان دیرتر از دیگران در مسائل مختلف حرکت می کنند و خواسته های مردمی با دانشجویان فاصله دارد که این خود یک آسیب است.
عبادی زاده همچنین با اشاره به فعالیت های خوب و موثر جهاد دانشگاهی هرمزگان در مرکز افکارسنجی ایسپا و نتایج درخشان و صادق این مرکز فرهنگی، عنوان کرد: باید ایسپا در استان هرمزگان به نظرسنجی مسائل اجتماعی رو بیاورد و با انتشار نتایج آن علاوه بر جامعه، توجه مسئولین را به مشکلات و آسیب های اجتماعی جلب کند.
وی ادامه داد: باید علاوه بر نظرسنجی های سیاسی به سمت نظرسنجی های اجتماعی و کارهای تحقیقاتی و کارشناسی برویم، باید رسانه ها با نگاه های کارشناسی ریشه های معضلات اجتماعی همچون طلاق و خودکشی را استخراج کرده و با ارائه راه حل های اساسی از سوی اساتید دانشگاه و کارشناسان این حوزه خروجی را در اختیار مسئولان و روحانیون قرار دهند تا بتوانیم در مسیر درست فرهنگسازی و کاهش این معضلات گام برداریم.
امام جمعه بندرعباس در پایان با تقدیر از فعالیت های جهاد دانشگاهی هرمزگان در تهیه و تدوین سند توسعه بخش های مختلف استان هرمزگان، خواستار ورود جدی تر این نهاد دانشگاهی به مسائل اجتماعی و تدوین سند کلی توسعه استان هرمزگان شد.
همچنین رئیس جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان در این بازدید گفت: حضور نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در خبرگزاری ایسنا و اشاره دقیق و موشکفانه به مسائل و اهمیت رسانه ها نشان از درک عمیق ایشان نسبت به مسائل فرهنگی و اجتماعی است.
محمد دل پسند با بیان اینکه حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده همواره به عنوان یک چهره دانشگاهی و فرهنگی در بین اقشار مختلف جامعه مطرح و مرجع بوده و هستند، خاطرنشان کرد: دغدغه حضور ارکان فرهنگی جهاد دانشگاهی به ویژه خبرگزاری ایسنا در دانشگاه ها به ویژه در دانشگاه مادر، به واقع دغدغه ای است که از بیش از یک دهه قبل که مدیریت منطقه ای ایسنا در استان هرمزگان شکل گرفت، به دنبال آن بودیم اما متأسفانه شاهد استقبال چندان و به خصوص رویکرد مثبتی از سوی مسولان دانشگاه های مادر در استان به ویژه در شهر بندرعباس نبودیم که به هرصورت خسارت آن بیش از همه متوجه جامعه دانشگاهیان استان شده است که استان را از ظرفیت انعکاس ملی دستاوردهای علمی و فرهنگی دانشگاه، توسط یک رسانه معتبر و تخصصی، با ضریب نفود مناسب، محروم ساخته است.
وی با اشاره به اینکه به طور حتم در ایسپا (مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران. شعبه هرمزگان) به سمت توسعه مطالعات و پژوهش های فرهنگی و اجتماعی خواهیم رفت، عنوان کرد: همواره در ایسپا سعی شده است تا نتایج نظرسنجی های انجام شده، بدون هرگونه دخل و تصرف به دست مخاطبان رسانده شود و همین امر ایسپا را به یک مرکز معتمد در بین مسولان، کارشناسان و آحاد جامعه معرفی کرده است.
دل پسند افزود؛ جهاد دانشگاهی هرمزگان در حال حاضر با در اختیار داشتن یکگروه پزوهشی فعال در زمینه مدیریت راهبردی، آمادگی کامل خود را برای تهیه هرگونه اسناد بالادستی توسعه استان اعلام می دارد و برای در اختیار گذاشتن تجربه، کارنامه و نتایح طرح های مطالعاتی خود، که در این زمینه و همچنین در زمینه مدیریت دانش به دست آورده است، هیچ محدودیتی ندارد.
انتهای پیام