به گزارش ایرنا آیت الله سیداحمد علمالهدی شنبهشب در آیین عمامهگذاری طلاب در مدرسه علمیه "نواب" مشهد، همزمان با شب ولادت امام حسن عسکری (ع) افزود: شما طلاب در کسوت مقدس روحانیت، باید خود را آماده خدمت به دستگاهی کنید که انسجام بخشی آن را امام حسن عسکری (ع) از هزار و ۱۹۰ سال قبل آغاز کرده است.
وی با اشاره به اینکه دوران امامت امام حسن عسکری (ع) ۶ ماه بیشتر نبود، گفت: آن حضرت در این مدت با سختی های زیادی مواجه شدند، خفقان و تاریکی بسیار زیادی بر جریان ولایت حاکم بود که بسیار تاریکتر از دوران خفقان در زمان امامت امام سجاد(ع) یا امام هادی (ع) به شمار می رفت.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: در دوران تاریک و پرخفقانی که امام عسکری (ع) در مناظره با دستگاه نظامی قرار گرفته بودند، همه رگه های ارتباطی دنیا با امام قطع شده بود و امام، سنگین ترین دوران ۲۵۰ ساله امامت و ولایت را به دوش می کشیدند و رسالت بزرگ سازندگی اجتماعی را برعهده داشتند.
آیت الله علم الهدی افزود: امام حسن عسکری (ع) باید جامعه ای می ساختند که تمدن اسلامی در آن تثبیت شده و در همه ظواهر این جامعه نمایشگر اسلام ناب باشد، در آن دوران امام سعی داشتند آموزه هایشان ارتباطی باشد و غالب روایاتی که از ایشان نقل شده، مربوط به ارتباطات اجتماعی است تا جامعه منسجمی شکل گیرد که تابلو شفافی را در برابر بینش جهانیان قرار دهد و اسلام ناب از آن ساطع شود.
وی اظهار داشت: این ارتباطات اجتماعی از زمان امام حسن عسکری (ع) آغاز شده و امروز به مرحله ای رسیده است که انسجام یک جامعه ولایی به دنیای بشریت نمایش داده شده و مقدمات یک نظام ولایی جهانشمول که بر جهان حاکم شود، فراهم گردد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: طلبه جوانی که امروز می خواهد نوکری دستگاه امامت و ولایت را آغاز کند، نباید هیچ چیز از جمله مقام، موقعیت، ثروت و... برایش مهم باشد، در این نوکری هر چقدر سواد طلبه بالاتر باشد، به همان اندازه اثرگذاریش بیشتر است لذا هنر، علم و ابتکارات و استفاده از استعدادهای مغزی طلاب باید بسیار قوی و در طول شبانه روز یک لحظه هدررفته نداشته باشند.