به گزارش ایرنا، سید جواد هاشمی مهر روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه یاسوج تاکید کرد: کرسی های آزاداندیشی باید در دانشگاه با جدیت راه انداری و فعال شوند.
هاشمی گفت: دانشگاه باید به سمت ایجاد تغییرات اساسی حرکت کند و علاوه بر جنبههای آموزشی، اخلاق و معنویت را نیز دربرگیرد.
وی افزود: دانشگاه نباید در مسائل منفعل و یا ستیزه جو باشد بلکه باید در تمام جوانب زندگی حضور داشته باشد زیرا دانشگاه نهاد اجتماعی است.
وی ادامه داد: آموزش عالی در جامعه مستلزم ظرفیت نقادانه، بیطرفی سیاسی و حرکت در جهت رشد و تعالی اهداف اجتماعی است.
هاشمی با بیان اینکه پیوند دانشگاه صنعت و جامعه باید توسط دولت نیز جدی گرفته شود، افزود: به عقیده فوکو دانشگاه نباید صرفا به ترویج دانش بپردازد بلکه باید گفتمانهای باطل را به زیر بکشد و جامعه را به سمت رشد و تعالی سوق بدهد.
رئیس سابق دانشگاه یاسوج: آرامش بر دانشگاه حاکم است
رئیس سابق دانشگاه یاسوج نیز در این نشست گفت: در مدت چهار ساله خدمت در این دانشگاه شب و روزم را برای خدمت وقت گذاشتم و هیچ پیامی را بدون جواب نگذاشته و تلاشم را برای راهاندازی رشتههای جدید ، فاخر کردن عرصه پژوهش و انجام فعالیتهای عمرانی به کار بستم.
احمد عریان تاکید کرد: هرکجا به مشکل برخوردیم، قانون سرلوحه کارها بود و سرحد و گرمسیر، راست و چپ، اصلاح طلب و اصولگرا و طایفه و قوم در مدیریت دانشگاه هیچ نقشی نداشت.
وی گفت: در این سه سال و ۹ ماه امور دانشگاه به صورت علمی و مستقل در خود دانشگاه انجام شد و از بیرون هیچ نسخهای را نمیپذیرفتم به همین دلیل آرامش بر محیط دانشگاه یاسوج حاکم بود.
وی افزود: سطح علمی دانشگاه بالا رفته آنچنان که در سال ۹۶ پنج نفر در این دانشگاه بار علمی را به دوش میکشیدند و هم اکنون این بار بر روی دوش ۵۰ نفر است و دانشگاه یاسوج امروز مثل دانشگاه شیراز است.
وی یادآوری کرد : دانشگاه یاسوج جزو ۵۰۰ دانشگاه برتر و صدمین دانشگاه جوان جهان است.
عریان به ضعف زیرساختهای صنعتی در استان اشاره کرد و گفت: در سال ۹۶ تعداد ۶طرح پژوهشی داشتیم و در سال ۱۴۰۰ این تعداد به ۲۶ فقره رسیده و ۱۳۰ قرارداد با سازمانها و نهادها، استانهای دیگر منعقد شده و انتظار داریم که از ظرفیتهای موجود در دانشگاه یاسوج و منابع انسانی متخصص استفاده شود.
وی یادآور شد: در طول دوره خدمت در دانشگاه یاسوج نهایت همکاری با تشکلها انجام شد و با تمامی درخواست ها برای انجام فعالیت های دانشجویی موافقت شد.
رئیس جدید دانشگاه یاسوج : راه پیشرفت جامعه از دانشگاه می گذرد
رئیس جدید دانشگاه یاسوج نیز با اشاره به جایگاه دانشگاه در رشد و تعالی جامعه، بیان کرد: امام راحل فرمودند دانشگاه کارخانه انسان سازی است اما متأسفانه در جامعه ما تا رسیدن به دانشگاه اسلامی فاصله زیادی داریم.
بهادر کرمی افزود: بخش عمده بیانیه گام دوم انقلاب بر ضرورت و جایگاه آموزش و پژوهش در جامعه تاکید دارد و این موضوع نقش و جایگاه دانشگاه در جامعه را گوشزد میکند.
وی گفت: برای پیشرفت کشور باید به جایگاه دانشگاه توجه شود زیرا ریشه بسیاری از شاخصهای توسعه و پیشرفت در دانشگاه است.
کرمی افزود: به برکت انقلاب اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد قریب به ۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه های مختلف مشغول به تحصیل هستند در حالی که قبل از انقلاب به ندرت نیروی دانشگاهی در این استان پیدا می شد.
در این آئین که با حضور داداش پور رئیس امور دانشجویان وزارت علوم برگزار شد از زحمات احمد عریان رئیس پیشین دانشگاه یاسوج تقدیر و بهادر کرمی به عنوان ریاست این دانشگاه معرفی شد.
کرمی نخستین استاد تمام دانشگاه یاسوج است و جزو دانشمندان و چهره های علمی بین المللی، کشور و استان بشمار می رود.