شروع سال ۲۰۲۱ میلادی با عبور مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان از مرز ۸۴ میلیون تن

تابناک شنبه 13 دی 1399 - 01:07
آغاز سال نو میلادی هم نتوانسته روند شناسایی مبتلایان به کووید19 در جهان را از میان افراد مشکوک که مورد تست پی‌سی‌آر قرار می‌گیرند، متوقف کند تا جایی که به روال هفته ها و ماه های اخیر، باز به فاصله دو روز، یک میلیون تن بر شمار مبتلایانِ قطعی افزوده شده است.
تابناک اجتماعیآغاز سال نو میلادی هم نتوانسته روند شناسایی مبتلایان به کووید19 در جهان را از میان افراد مشکوک که مورد تست پی‌سی‌آر قرار می‌گیرند، متوقف کند تا جایی که به روال هفته ها و ماه های اخیر، باز به فاصله دو روز، یک میلیون تن بر شمار مبتلایانِ قطعی افزوده شده است.

شروع سال ۲۰۲۱ میلادی با عبور مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان از مرز ۸۴ میلیون تنبه گزارش «تابناک»؛ در نخستین روز سال 2021 میلادی و در نتیجه انجام آزمایش های ویژه شناسایی ویروس کرونا دقایقی پیش، شمار مبتلایانِ شناسایی شده ویروس کرونا در جهان به بیش از 84 میلیون تن رسید. جمعیت بزرگی که دقت در آمار‌ها نشان می‌دهد که بیش از 20 میلیون نفر از ایشان شهروندان ایالات متحده آمریکا هستند و بالغ بر 10 میلیون نفرشان هندی.

بعد از این دو کشور، برزیل با حدود 7.7 میلیون، روسیه با حدود 3.2 میلیون و فرانسه با بیش از 2.6 میلیون رتبه های سوم تا پنجم را به خود اختصاص داده اند و بریتانیا، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا و آلمان در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. در این جدول کشورمان رتبه پانزدهم را به خود اختصاص داده است؛ رتبه ای که دو سه ماه است به کشورمان اختصاص دارد.

فارغ از آمار مبتلایان، شمار جان باختگان کووید ۱۹ در جهان نیز رو به افزایش است و بر اساس آمار‌ها، شمار جان باختگان کووید-۱۹ در جهان از یک میلیون و  هشتصد هزار نفر فراتر رفته است؛ فوت شدگانی که بالغ بر 350 هزارتایشان شهروندان ایالات متحده آمریکا و حدود 195 هزار تن از ایشان از اهالی برزیل بوده‌اند. پس از این دو کشور، هند، مکزیک، ایتالیا، بریتانیا، فرانسه و روسیه در رتبه‌های سوم تا هشتم قرار دارند و کشورمان با یک پله نزول در رتبه نهم قرار گرفته است.

نکته جالب توجه دیگر در آمار‌های رو به رشد جهانی، افزایش خوشایند آمار بهبود یافتگان است که در آستانه رسیدن به 60 میلیون نفر است؛ آماری که رتبه اول آن در اختیار آمریکاست که بالغ بر 12 میلیون بهبود یافته دارد و پس از آن هند با کمتر از 10 میلیون و برزیل با بیش از 6.7 میلیون بهبود یافته، رتبه دوم و سوم را در اختیار دارند و رتبه کشورمان دوازدهم است.
 

منبع خبر "تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.