خشکسالی عامل اصلی کاهش تولید ماهی در استان کرمانشاه است

خبرگزاری مهر جمعه 28 آبان 1400 - 14:31
کرمانشاه- مدیرکل شیلات کرمانشاه گفت: خشکسالی و کم‌آبی عامل اصلی کاهش تولید ماهی در استان کرمانشاه است.
خشکسالی عامل اصلی کاهش تولید ماهی در استان کرمانشاه است

سید فرزاد افضلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با ایجاد مکانیزاسیون و مدیریت مزارع می‌توانیم از تأثیر کم‌آبی و حوادث غیرمترقبه بر تولید ماهی پیشگیری و محافظت کنیم.

وی افزود: شهرستان‌های دالاهو و پاوه بیشترین تولید ماهی و آبزیان را در استان کرمانشاه در ماهیان سردابی به خود اختصاص داده‌اند و همچنین شهرستان قصرشیرین در تولید گونه‌های گرمابی شامل؛ آمور، کپور، فیتو، فاگ و بیگ‌هد فعال است.

مدیرکل شیلات کرمانشاه تصریح کرد: ماهیان و آبزیان حیاتشان در گرو وجود منابع آبی مناسب است و قطعاً کاهش این منابع چرخه تولید را در استان کرمانشاه با مشکل رو به رو می‌کند.

وی ادامه داد: میانگین سرانه مصرف با افزایش تولید در استان کرمانشاه، تاکنون به ۹ کیلو و ۷۰۰ گرم رسیده است که امیدواریم تا پایان سال این مقدار به ۱۰ کیلوگرم برسد.

افضلی گفت: فرهنگ سازی مصرف آبزیان اخیراً باعث افزایش مصرف ماهی در استان کرمانشاه شده است و این قطعاً باعث افزایش سلامت جامعه می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.