رتبه اول گیلان در تولید و مصرف پاچ باقلا

خبرگزاری ایسنا شنبه 29 آبان 1400 - 21:10
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: پارچ باقلا از گیاهان پروتینی است که گیلانیان هم در تولید و هم مصرف رتبه اول آن را به خود اختصاص داده‌اند.
رتبه اول گیلان در تولید و مصرف پاچ باقلا

علی موسوی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه برداشت پاچ باقلای پاییزه در بیش از ۷۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان در حال انجام است، افزود: بیش از ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت ۲۸ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا را از باغ هایشان آغاز کرده‌اند.

موسوی ادامه داد: به دلیل خشکسالی‌های آخر فصل تابستان امسال برخی از کشاورزان نتوانستند به دلیل کمبود آب برای کشت پاچ‌باقلا اقدام کنند و در غیر اینصورت اراضی بیشتری به کشت پاچ باقلا اختصاص می‌یافت.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: پیش بینی می‌شود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت پاچ باقلای پاییزه ۵۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند. 

گیلانیان علاقمند به مصرف پروتیئن گیاهی 

موسوی با اشاره به اینکه  شهرستان‌ های رشت، تالش، ماسال و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است، افزود: گیلان تنها تولید کننده پاچ باقلا در کشور است و مصرف این باقلا نیز در گیلان بیش از استان های گیلان است.

وی با تاکید بر اینکه پاچ باقلا در گیلان در دو فصل بهار و پاییز کشت می‌شود، افزود: کشت پاچ باقلای پاییزه بعد از برداشت برنج در مرداد ماه آغاز می‌شود و برداشت این محصول تا اواخر آبان در گیلان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، پاچ باقلا یک پروتین گیاهی مطلوب است و از آن برای پخت برخی از غذاهای گیلانی از جمله باقلاقاتق استفاده می‌کنند، گفت: اغلب پاچ باقلا در بازارهای محلی گیلان به فروش می‌رسد و مشتریان آن نیز اغلب خود مردم استان هستند.

انتهای پیام 

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.