رزمایش مقابله با سیلاب در منطقه پیرسهراب چابهار برگزار شد

ایرنا سه شنبه 02 آذر 1400 - 19:16
چابهار - ایرنا - رزمایش مقابله با سیلاب با حضور۲۱ تیم عملیاتی از شرکت‌های آب و برق سیستان و بلوچستان با همکاری تیم‌های عملیاتی استان‌های یاری رسان کرمان، هرمزگان و خراسان جنوبی در منطقه پیرسهراب چابهار برگزار شد.
رزمایش مقابله با سیلاب در منطقه پیرسهراب چابهار برگزار شد

مدیر آمور آب و فاضلاب چابهار روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مانور عملیاتی آموزشی مقابله با سیلاب با انجام اقدامات اورهال (بازآماد) تابلوی برق ایستگاه پمپاژ مارانگز تُلنگ، رسوب زدایی حوضچه شیرآلات و تعویض شیرآلات در مناطق عورکی و تلنگ، اورهال دیزل برق اضطراری، تخلیه کننده تحتانی و کنترل حقابه‌ها در ساختمان شیرخانه سد زیردان، سرویس و رسوب‌زدایی دهانه آشغال‌گیر سد زیردان برگزار شده است.

علی‌اکبر آقایی نصب دکل انتقال برق اضطراری و سیم‌کشی از برج‌های طرفین هادی ٢٣٠ کیلو ولت در دو راهی جادوزهی برای نخستین بار در کشور و گابیون‌بندی و مهار خطوط برق فشار متوسط و رگلاژ خطوط فشار متوسط و ضعیف در روستای چب را از دیگر اقدامات انجام شده در این رزمایش عنوان کرد.

« گابیون در اصطلاح به قفسی توری گفته می شود که درون آن با قلوه سنگ و یا قطعات مختلف پر شده و آن‌ها را بر روی یکدیگر قرار می‌دهند و به جای نرده و حصار یا دیوار استفاده می‌شود»

فرمانده رزمایش مقابله با سیلاب  نیز اظهار داشت: وضعیت اقلیمی استان و بروز سیلاب‌های احتمالی از هدف این رزمایش است تا بتوانیم شاهد ارتقای عملکرد شرکت‌های تابعه وزارت نیرو برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی باشیم.

محمد دلمرادی افزود: دراین رزمایش ۲۱ تیم عملیاتی از شرکت‌های صنعت آب و برق استان با همکاری تیم‌های عملیاتی استان‌های یاری‌رسان کرمان، هرمزگان و خراسان جنوبی در منطقه پیرسهراب شهرستان چابهار حضور داشتند.

به گزارش ایرنا، رییس گروه مدیریت بحران وزارت نیرو نیز که در مرکز استان حضور داشت از طریق ارتباط ویدئوکنفرانسی گفت: انجام این مانور نقش مهمی در شناسایی چالش ها و نقاط ضعف خواهدداشت تا در شرایط اضطراری خدمت رسانی به نحو مطلوب انجام شود.

وی ادامه داد: استفاده از نیروی انسانی و ابزار مناسب عامل مهمی در برقراری شرایط پایدار در مواقع بروز بحران است از این رو تیم کارشناسی از استان‌های آذربایجان شرقی، ایلام، کرمانشاه، همدان، سمنان و خراسان رضوی به صورت تخصصی این مانور را ارزیابی خواهند کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان نیز در مراسم آغاز این مانور گفت: انجام این مانور نقش مهمی در حفظ آمادگی تیم‌های عملیاتی در مواقع بحرانی خواهد داشت به گونه‌ای که بیشترین خدمت‌رسانی در کمترین زمان ممکن انجام شود.

 این مانور با رمز یاحسین (ع) از محل سالن جلسات شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان به صورت ویدئو کنفرانسی و میدانی در منطقه پیرسهراب انجام شد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.