واتکینز به نیویورک تایمز گفته است که امیدوار است سفر او به فضا "الگویی برای مشارکت و پیشرفت" برای دختران جوان رنگینپوست باشد.
جسیکا واتکینز، فضانورد ناسا به زودی اولین زن سیاهپوست در تاریخ خواهد بود که به ایستگاه فضایی بینالمللی (آیاساس) میرود.
به گزارش بی بی سی، واتکینز یکی از چهار فضانوردی است که در مأموریت کرو۴ اسپیسایکس به ایستگاه فضایی بینالمللی خواهد رفت.
این اولین سفر واتکینز به فضا خواهد بود و برای این کار شش ماه دورههای تخصصی علمی را گذرانده است. کرو۴ قرار است ۲۲ آوریل ۲۰۲۲ با راکت فالکون ۹ اسپیسایکس سفر خود را آغاز کند.
واتکینز در مریلند به دنیا آمده است اما کلرادو را زادگاه خود میداند.
این فضانورد در دانشگاه استنفورد در رشتهٔ علومزمین، انرژی و محیطزیست تحصیل کرده است و دکترای زمینشناسی خود را از دانشگاه کالیفرنیا، لسآنجلس (یوسیالای) گرفته است.
زمینشناسی مطالعهٔ ساختمان زمین و مواد موجود در آن است و واتکینز میگوید:"دوستان فضانوردم به شوخی مرا سنگخوره مینامند". (بازی زبانی با راک که اشاره به موسیقی و به معنای سنگ است).
دکتر واتکینز در سال ۲۰۱۷ برای پیوستن به فضانوردان ناسا انتخاب شد و پس از آن دو سال دورهٔ آموزشی داوطلبان فضانوردی ناسا را طی کرد.
در دورهٔ آموزشی و آمادگی فضانوردی آموزش پرواز، آموزش بقا در طبیعت و تمرینهای گوناگون راهپیمایی فضایی را گذراند.
در سالهای اخیر او مشغول کار با تیم علمی مریخنورد کیوراسیتی (کنجکاوی) بوده است.
واتکینز اگر فراغتی از دورهٔ آمادگی برای رفتن به فضا پیدا کند به راگبی، بسکتبال، فوتبال، اسکی و تماشای فیلم و نوشتن میپردازد.
واتکینز به نیویورک تایمز گفته است که امیدوار است سفر او به فضا "الگویی برای مشارکت و پیشرفت" برای دختران جوان رنگینپوست باشد.
واتکینز پای در راه بسیاری از آمریکاییهای آفریقاییتبار گذاشته است که تاریخساز عرصهٔ هوا و فضا بودهاند.
گویون بلوفورد، اولین آمریکایی آفریقاییتبار بود که در مأموریت سال ۱۹۸۳ به فضا رفت.
اولین زن آمریکایی آفریقاییتبار که در سال ۱۹۹۲ به فضا رفت دکتر می کارول جمیسون بود.
پس از او در سال ۱۹۹۵، برنارد هریس اولین آمریکایی آفریقاییتبار بود که راهپیمایی فضایی یا فعالیت برونناوی (خروج فضانورد از فضاپیما) انجام داد.
مأموریت
واتکینز همراه با دو فضانورد ناسا کیجل ان. لیندگرن و رابرت هینس و سامانتا کریستوفورتی فضانورد آژانس فضایی اروپا (ایاسآ) در این مأموریت شرکت میکند.
آی اساس (ایستگاه فضایی بینالمللی) بیش از ۲۱ سال است که به دور زمین میگردد. فضانوردان در این ایستگاه کار و زندگی میکنند، آزمایشهای علمی و پژوهشی انجام میدهند و فناوریهای جدید را آزمایش میکنند و پژوهشهایی را که انجام آن روی زمین ممکن نیست اجرا میکنند.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.