به گزارش ایرنا، یدالله ملکی روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این طرح حقابه هیچ یک از باغات محدود شود چراکه ظرفیت این سد بسیار محدود است و بیشتر جنبه بصری و گردشگری دارد.
وی همجنین گفت: از زمانی که طرح پروژه سد لاستیکی در صحن شورای اسلامی شهر قزوین مطرح شد برخی از منتقدان که خود را از فعالان محیط زیست و دغدغه مندان این حوزه معرفی می کنند، بدون آنکه توضیحی از عملکرد و اهداف پروژه بدانند اقدام به طرح مباحثی مبنی بر محدود کردن حق آبه باغستان های سنتی شهر قزوین کردند که درست نیست.
این مسوول یادآور شد: قزوین دارای ۲ رودخانه مهم به نام های باراجین و بازار در شرق و غرب این شهر است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین با بیان اینکه رودخانه بازار در غرب شهر قزوین دارای وضعیت نامناسبی است،اظهار داشت: این رودخانه در سالیان گذشته تحت تصرف قرار گرفته و با توجه به ساخت و سازهای اطراف آن، آب رودخانه با فاضلاب ادغام و از نظر بصری و بهداشتی وضعیت نامطلوبی را برای شهر به وجود آورده است.
ملکی ادامه داد: برای اینکه رودخانه باراجین مانند رودخانه بازار دچار مشکلات و معضلات این چنینی نشود، طرحی برای ساماندهی آن توسط شرکت آب منطقه ای قزوین برنامه ریزی و وارد صحن شورای اسلامی شهر قزوین شد.
وی بیان کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته ساماندهی رودخانه باراجین از ورودی پارک باراجین تا میدان مینودر برنامه ریزی شده است که اجرای آن به صورت پلکانی خواهد بود و قصد داریم جاده سلامت در کنار رودخانه و سازه سد قرار بگیرد که البته پس از یک سال از ارائه طرح، شهرداری به دلیل مشکلات مالی آن را هنوز وارد فاز اجرایی نکرده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان قزوین اظهار داشت: بخش بزرگی از اهداف پروژه سد لاستیکی در راستای ساماندهی رودخانه باراجین تعریف شده است و به دلیل اینکه این پروژه دوستدار محیط زیست می باشد، پروژه ای بسیار با اهمیت برای استان تلقی میشود.
وی ادامه داد: سد لاستیکی می تواند عاملی محرک در جذب توریسم و همچنین توسعه گردشگری شهر قزوین باشد و به زیبایی های شهر قزوین بیافزاید.
ملکی گفت: سرریز شدن آب به درون سد لاستیکی در فروردین ماه که دبی آب بالا است؛ ۳ تا ۴ ساعت زمان بر است که این موضوع نشان از گنجایش محدود این سد دارد.