زنان اندیمشک نخستین داوطلب خدمت در رخت‌شورخانه در دفاع مقدس بودند

خبرگزاری مهر یکشنبه 07 آذر 1400 - 23:02
اهواز- روایتگر دفاع مقدس در هشت سال مقاومت اندیمشک گفت: زنان اندیمشک اولین زنان داوطلب فعالیت در رخت‌شورخانه در دوران هشت سال دفاع مقدس بودند و بعد در اهواز و آبادان این اماکن احداث شد.
زنان اندیمشک نخستین داوطلب خدمت در رخت‌شورخانه در دفاع مقدس بودند

به گزارش خبرنگار مهر، صغری بُساک امروز در نشست خبری کتاب «حوض خون» که در محل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان برگزار شد، گفت: شستن پتو و لباس‌های رزمندگان و شهدای جنگ ابتدا به صورت خودجوش در خانه‌های شخصی زنان داوطلب انجام می‌شد و بعد به درخواست همین زنان داوطلب، این فعالیت گسترده‌تر شد و تا سال ۱۳۶۰ به صورت دسته جمعی در بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک فعالیت می‌کردند.

این روایتگر دفاع مقدس در هشت سال مقاومت اندیمشک افزود: گرمای هوا و نبود فضای مناسب باعث احداث رخت شور خانه اختصاصی در سال ۱۳۶۲ در همان بیمارستان شد.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان شهید کلانتری یک بیمارستان معمولی نیست، بیان کرد: فرماندهان و سربازان زیادی از جبهه به این بیمارستان منتقل می‌شدند و حتی در یک بمب باران، دیوار یکی از اتاق عمل‌ها تخریب شد، اما پزشکان تجهیزات را به اتاق دیگری منتقل کردند و به جراحی‌های رزمندگان ادامه می‌دادند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.