به گزارش ایسنا، دکتر اسکندر مؤمنی صبح امروز در بازدید از مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادین متجاهر ماده ۱۶ (اخوان) واقع در شهرستان ملارد در غرب استان تهران گفت: ساماندهی معتادان، از اولویتهای نخست حوزه مبارزه با مواد مخدر است و رئیس جمهور نیز تاکید ویژهای بر آن دارند و قرار شده است که ساماندهی کاملی در این امر انجام شود.
وی با اشاره به اهمیت دوره های مهارت آموزی گفت: پس از پروسه درمان، دورههای مهارت آموزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این دورهها در مرکز اخوان در حال انجام هستند.
دبیرکل ستاد تصریح کرد: افرادی که در این مراکز هستند، پس از سم زدایی و مراحل اولیه و اقدامات روانشناسی، مهارتهایی را یاد میگیرند که از مجموعه این مهارتها، تولیداتی دارند که خارج از مرکز، سفارش داده میشوند و حتی بخشی از عوائد آن نیز به این افراد بازگشت داده میشود.
مؤمنی گفت: به عبارتی دیگر اگر معتاد متجاهر درمان شود و مهارتی نداشته باشد درمان به تنهایی کافی نخواهد بود؛ لذا د توانمندسازی این افراد بخش مهمی از درمان است و مهمترین کار، مهارت آموزی و بازگشت به جامعه است.
وی اظهار کرد: این مجموعه به قدر کافی امکان ایجاد اشتغال ندارد و خیرین میتوانند نقش مهمی در این راستا داشته باشند، زیرا دولت به تنهایی قادر به ساماندهی این موضوع نیست و رویکرد اجتماعی در این زمینه بسیار مهم است؛ بنابراین از همه خیرین و کسانی که دستی در کار خیر دارند میخواهیم به این موضوع ورود کنند.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دبیرکل ستاد در پایان گفت: یکی از کارهای مهم رسیدگی و جهت دهی به معتادان متجاهر پس از درمان است که خانوادههای زیادی را درگیر میکند و از همه میخواهیم همت و تلاش کنند که معتادان به جامعه بازگردند و در این زمینه دستگاه قضائی، مجلس، ستاد مبارزه با مواد مخدر ، وزارت بهداشت و بهزیستی در صدد هستند که معتادان به آغوش جامعه بازگردند.
انتهای پیام