دکتر «ریتا ظهیری» روز سهشنبه در مجمع سلامت خمین، افزود: شیوع ویروس کرونا و افزایش خریدهای غیرحضوری از سوی مردم به ویژه مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی نظارت بهداشتی بر توزیع این مواد را کاهش داده است و نیاز است که مردم با آگاهی از خودمراقبتی متوجه تهدیدهای کاهش نظارت بهداشتی بر کالاها باشند.
وی تصریح کرد: سلامت به غیر از ابعاد جسمانی و روانی در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز حائز اهمیت است و متولی سلامت جامعه با بهرهگیری از همه امکانات قادر به حل بخشی از مسایل حوزه سلامت جامعه بوده و همه اقشار مردم ارگانها و نهادها باید در این بخش سهم خود را ادا کنند.
فرماندار خمین نیز در این نشست با انتقاد از حضور کمرنگ روسای دستگاههای اجرایی مرتبط با حوزه سلامت مردم، گفت: اساس کار این مجمع حضور مدیران نهادهای دعوت شده است و غفلت و کمکاری در این حوزه پذیرفتنی نیست.
«احمد طهرانی» ادامه داد: نشستهای سلامت و امنیت غذایی باید با حضور مسئولان مرتبط برگزار شود و حضور کارشناسان در این مرجع مهم به تصمیم سازی نمیانجامد.
فرماندار خمین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امنیت غذایی جامعه در زنجیره تولید، توزیع و مصرف بهدلیل صنعتی شدن و تغییر سبک زندگی به خطر افتاده است.
طهرانی، هزینه پیشگیری در حوزه سلامت را کمتر از درمان دانست و تصریح کرد: فرهنگسازی همراه با اقدامات مقابلهای میتواند سلامت شهروندان را تامین کند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین نیز در این نشست گفت: اصلاح فرهنگ و الگوهای تغذیه در جامعه و خانوادهها در تامین سلامت جسمانی ، روانی و اجتماعی مردم و کاهش هزینه بیماری های غیرواگیر شایع در جامعه بهویژه بیماریهای ناشی از الگوهای نادرست تغذیه که بیشترین بار هزینهای را بر سیستم بهداشتی کشور دارد، اثرگذار خواهد بود.
دکتر «مجتبی دیدهدار» اظهار داشت: مجمع سلامت خمین کمیته برنامهریزی و اجرایی دارد و مشکلات حوزه سلامت مردم را شناسایی و در نشستهای خود واکاوی میکند.
شهرستان خمین ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد و یک مرکز بستری و درمانی در این شهرستان به مردم خدمات ارایه میدهد.