طرز تهیه کلوچه خرمالو

باشگاه خبرنگاران یکشنبه 14 دی 1399 - 11:12
در گزارش زیر طرز تهیه کلوچه خرمالو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه کلوچه خرمالو آشنا کنیم.

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد
خرمالو رسیده ۲ عدد
روغن نصف استکان
گردو خرد شده نصف استکان
کشمش بدون دانه نصف استکان (از قبل در آب گرم خیس بخورد)
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
آرد گندم ۳ استکان
شکر قهوه‌ای ۱ استکان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

خرمالو‌ها را پوست بگیرید و درون ظرف له کنید تخم مرغ، روغن را اضافه و مخلوط کنید همه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید دقت کنید آرد را به تدریج اضافه کنید و ورز بدید هر وقت خمیر نرم و یکدست حاصل شد میزان آرد کافیه.

میتونید خمیر رو در قالب مافین ریخته یا با دست شکل بدید و روی کاغذ روغنی روی سینی فر بذارید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید.

روی آن را دلخواه با کنجد تزئین کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.