به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، عشایر و روستاییان یکی از ظرفیتهای مهم اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد محسوب میشوند که هرساله با تولید لبنیات، گوشت، صنایع دستی و... تاثیر بسزایی در توسعه اقتصادی کشور ایفا میکند، اما متأسفانه عشایر استان با وجود پتانسیل و ظرفیتهای بالا از مشکلاتی رنج میبرند.
کمبود آب آشامیدنی یکی از اساسیترین مشکلاتی است که عشایر مناطق مختلف استان به ویژه شهرستان کهگیلویه را با مشکلات جدی روبهرو کرده است.
منطقه " گر خواجه " با 6 پاره روستا با جمعیتی افزون بر 70 خانوار در فاصله 25 کیلومتری شهر دهدشت، جایی که روستاییان و عشایر آن بیش از 30 سال است که در جوار رودخانه خیرآباد، با مشکل نبود آب شرب سالم مواجه هستند و اهالی این منطقه همچنان منتظر تصمیم مسئولان و اتخاذ راهکارهایی برای خروج از این وضعیت هستند.
نبود جاده و زیرساختهای مناسب موجب رنج و زحمت بیشتر آنها در تهیه و تامین آب شرب مورد نیاز میشود به طوری که در سالهای گذشته این مسئله سبب مهاجرت تعداد زیادی از عشایر و روستاییان این منطقه به حاشیه شهر دهدشت شده است.
رئیس اداره امور عشایر شهرستان کهگیلویه اظهار داشت: یکی از مهمترین وظایف این اداره خدمات رسانی به عشایر بوده و ما تمام توان خود را برای ارائه خدمات بهتر به عشایر انجام میدهیم.
سید خداداد اجتهادی افزود: با توجه به درخواست مردم این منطقه برای تامین آب شرب و با توجه به معارضاتی که وجود داشت سه ماه پیش بحث آبرسانی به منطقه " گرخواجه " را آغاز کردیم و کانالهای انتقال را اجرا کردیم.
وی ادامه داد: متاسفانه به دلیل کمبود اعتبار عملیات اجرایی این پروژه متوقف شده و در صورت تامین اعتبار و خرید لولههای مورد نیاز در سریعترین زمان ممکن اجرای این پروژه پایان مییابد و مردم این منطقه میتوانند از آب شرب سالم و بهداشتی بهرهمند شوند.
به گزارش تسنیم، ارائه خدمات مطلوب به روستاییان و عشایر علاوه بر جلوگیری از مهاجرت آنها با حاشیه شهرها موجب افزایش تولیدات در بخشهای کشاورزی، دامداری و صنایع دستی میشود که این امر میتواند در بحث اقتصاد مقاومتی نقش مهمی داشته باشد.
انتهای پیام/544/ی