به گزارش ایرنا، محسن منصوری روز چهارشنبه در حاشیه گردهمایی دانشجویان در سپاه سید الشهدای (ع) استان تهران به خبرنگاران گفت: همه تلاش ما این است که آبی هدر نرود و اگر روان آب و پسابی هست باید وارد چرخه فاضلاب و تصفیه شود.
وی با بیان اینکه ۲ مدول تصفیه خانه ری هنوز فعال نشده است، افزود: متاسفانه در سال های اخیر این طرح ها به صورت جدی دنبال نشده است.
این مسئول تاکید کرد: اگر شبکه های آب و فاضلاب بالادستی را درست سازماندهی و اجرا کنیم همه این روان آب ها وارد تصفیه خانه شده و سپس آب تصفیه شده و استاندارد وارد چرخه و مدار می شود.
با مجموعه آرادکوه نباید احساسی برخورد کنیم
استاندار تهران در باره جابجایی مرکز دفن زباله آرادکوه نیز گفت: مجموعه آرادکوه مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده اما نباید با این مسئله احساسی برخورد شود زیرا چندین هزار میلیارد ریال تاسیسات در آنجا ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه زیرساخت آرادکوه زمانی شکل گرفته که جمعیت تهران یک پنجم کنونی بوده است، خاطرنشان کرد: این مرکز در زمان احداث خارج از شهر بوده، پیرامون این موضوع با شهردار تهران و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در حال بررسی هستیم و به نظر می رسد که با یک شیب تدریجی این مجموعه از شهر خارج شود.
این مسئول تاکید کرد: پیشتر منطقه هوشنگ آباد را که عده ای هم به این موضوع نقد داشتند به عنوان جایگزین آرادکوه معرفی کرده بودند و برهمین اساس بدنبال منطقه جایگزین متناسب با این موضوع و بدون حاشیه هستیم.
مجوز ساخت و ساز برای تعاونی های ۳۳ گانه صادر نمی شود
منصوری در مورد تعاونی های ۳۳ گانه نیز گفت: هیچ مجوزی برای ساخت و ساز در ارتفاع بالای یکهزار و ۸۰۰ متر صادر نخواهد شد و به همین دلیل زمین جایگزین برای این تعاونی ها در نظر گرفته شده است.
استاندار تهران اظهار داشت: زمین این تعاونی ها در زمان خودش مسیرقانونی تغییرکاربری و الحاق به بافت را طی نکرده است و برهمین اساس در خصوص این پرونده مجوزی صادر نمی شود.
وی با بیان اینکه سیاست و تلاش ما این است که طرح جدیدی شروع نکنیم، یادآور شد: منطق مهندسی و مالی حکم می کند تا طرح نیمه کاره وجود دارد سراغ طرح های جدید نرویم مگر در جایی که ضرورت احساس شود.