به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین خوشاقبال روز یکشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، افزود: کمیتههای نظارت اداره تربیت بدنی و دانشگاه علوم پزشکی مصرف این بر مصرف این مکملها نظارتهای خود را بیشتر کنند.
وی ادامه داد: کارشناسان این حوزه هم باید از طریق صدا و سیما و سایر رسانهها حضور یابند و عوارض مصرف مکملهای نیروزا را برای جوانان تبیین کنند چون اگر به موقع به جوانان اطلاعرسانی نشود مشکلات جامعه بیشتر و سلامتی آنها هم به مخاطره میافتد.
معاون استاندار کرمانشاه این کارگروه را از حساسترین کارگروههای موجود دانست و اظهار داشت: اولویت اول این کارگروه ارتقا سلامت جامعه، زنان و خانواده است و همه دستگاههای اجرایی موظفند از پراکندهکاری در حوزه سلامت، اجتماع و فرهنگ اجتناب کنند.
بوستان بانوان هرچه سریعتر تکمیل شود
خوشاقبال، تعریف پیوست فرهنگی، اجتماعی و زیستمحیطی را برای همه پروژههای اجرایی ضروری عنوان کرد و افزود: بسیاری از پروژه های اجرایی استان چنین پیوستی ندارند و همه دستگاههای اجرایی موظفند این پیوست را برای پروژهها تعریف کرده و یک نسخه را به این کارگروه ارسال کنند.
این مقام مسوول، بر تکمیل و راهاندازی بوستان بانوان و هنرمندان تاکید کرد و گفت: ۵۰ درصد از جمعیت استان ما را بانوانی تشکیل میدهند که با محدودیتهای فراوانی در شهر روبرو هستند و شهرداری باید همه توان خود را برای تکمیل این بوستان تا دهه فجر و حتی زودتر هم به کار بگیرد تا بانوان کرمانشاهی محیطی آرام و امن در اختیار داشته باشند.