سید حمید عبدی، امروز پنج شنبه ۱۸ آذر به رسانههای گروهی گفت: برای شناسایی ماهی تازه راههای زیادی وجود دارد، اما بهترین راه، شناسایی از طریق چشم وعضله ماهی است چشم ماهی تازه باید محدب وکاملا براق باشد و مردمک آن عاری از کدورت و یا رنگهای شیری وسفید باشد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: شهروندان در خرید ماهی تازه به نکات بهداشتی از قبیل تازه بودن آن توجه ویژه کنند که باید چشم، ماهی تازه محدب ، کاملا"براق ومردمک آن کاملا"به رنگ سیاه و عاری از کدورت باشد و هرچه از زمان صید ماهی بیشتر گذشته باشد حالت محدب چشم به تدریج از بین میرود و در شرایط فساد کاملا در حدقه فرو میرود و حتی از بین میرود ورنگ مردمک ازرنگ سیاه به رنگ سفید وشیری درامده وبراقیت وتلالو چشم نیز ازبین میرود.
وی با بیان اینکه عضلات ماهی نیز معیار خوبی است برای سلامت گوشت ماهی و عضلات ماهی تازه دارای واکنش بوده و بعد از فشار دادن با انگشت ورها کردن سریع به حالت اول بر میگردد، اما در ماهی مانده این حالت ضعیف است و در ماهی کهنه اصلا وجود ندارد.
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه با اشاره به اینکه ماهی تازه برای عرضه باید زیر پوشش یخ نگهداری شود و ماهیهای منجمد باید در فریزر نگهداری شوند، یادآور شد: شهروندان سعی کنند ماهی منجمد را به صورت بسته بندی خریداری، واز فروشگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
انتهای پیام