رزاق منافی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتیاد و مصرف موادمخدر مشکلات و آسیب های اجتماعی زیادی را در جامعه به وجود می آورد که طلاق، همسرآزاری، کودک آزادی، جرایم مالی و غیره از نمونه های بارز آن است.
وی اضافه کرد: برنامه کارمند یاری در خصوص پیشگیری و درمان آسیبهای روانی با هدف ارتقای سطح سلامت روان کارکنان، خانواده ها و اجتماع پیرامون آنان با هدف افزایش بهره وری سازمانی، پیشگیری از بروز و شیوع اعتیاد در محل کار و افزایش مهارت های ارتباط موثر در کارکنان، در شهرستان زنجان اجرا می شود.
این مسوول ادامه داد: فشارهای کاری در محیطهای اداری یکی از عواملی است که سلامت روان کارکنان و پرسنل را تحت تأثیر قرار میدهد که ممکن است آنان را به سمت آسیبهای اجتماعی ازجمله اعتیاد سوق دهد لذا در این طرح که شامل بخشهای آموزش، مشاوره و اجرای تصادفی اعتیاد است افراد مورد پایش قرار می گیرند و درصورتی که تحت استرس کاری قرارگرفته باشند مشاوره های لازم ارائه می شود.
منافی افزود: عناوین آموزشی طرح کیان آشنایی با کلیات اعتیاد و مفاهیم پیشگیری، معرفی مهارت های زندگی موثردر پیشگیری از اعتیاد، آشنایی با انواع مواد اعتیاد آور، آشنایی با باورهای غلط اعتیاد، آشنایی با اصول کلی درمان اعتیاد و معرفی الگوهای درمان اعتیاد است.
مدیر اداره بهزیستی شهرستان زنجان با اشاره به اینکه مخاطبان این برنامه در درجه نخست همه کارکنان سازمان ها هستند، خاطرنشان کرد: تاکید این برنامه بر پیشگیری اولیه است و در درجه دوم مخاطبان عمده این برنامه، کارکنان متعددی هستند که می توانند درگیر مسائلی مانند اعتیاد، استرس یا افسردگی و یا حتی مشکلات شخصی مانند ازدواج و طلاق و غیره باشند.