استان خراسان جنوبی می تواندالگوی جامعه بدون بیکار در دولت سیزدهم شود

خبرگزاری تسنیم جمعه 19 آذر 1400 - 20:16
گروه استانها_ رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: امید است با توجه به حضور استاندار جدید و تیم همراه در دولت سیزدهم خراسان جنوبی به عنوان الگوی جامعه ایرانی اسلامی بدون بیکار باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند؛ مرتضی صفدری زاده ظهر امروز در جریان بازدید استاندار خراسان جنوبی از مجموعه منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با تبریک میلاد حضرت زینب ضمن تقدیر از حضور امروز استاندار از منطقه ویژه اقتصادی و بازدید از چند مجموعه اظهار داشت:  بنده معتقدم استاندار با موتور روشن وارد استان شده است و برای خراسان جنوبی از جنبه های مختلف فرهنگی اجتماعی برنامه دارد و برخی طرح ها که تاکنون مغفول مانده است قرار است بادرایت استاندار این پروژه ها عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه خبرنگاران در ایجاد و توسعه فضای کسب و کار می توانند کارهای خوبی ایجاد کنند و خبرنگاران استان پا به کارند و خبرهای خوب را به جامعه می دهند افزود: ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و تصویب هیات وزیران با حضور سرمایه گذار بخش خصوصی بدون استفاده از تسهیلات بانکی اجرایی شده است که میزبان خوبی برای سرمایه گذاران است .

وی ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی درکنار این امر مهم ترین وظیفه خود را بعداز تامین زیرساخت ها و شرایط لازم برای میزبانی خوب ازسرمایه گذاران ترویج فرهنگ کسب و کار و کشاندن مردم جامعه به فضای کسب وکار با حضور جدی تر  را دنبال می کند.

رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه به لطف خدا توانستیم موفقیت های خوبی کسب کنیم ادامه داد: تمام واحدهایی که تا به امروز در منطقه ویژه در خراسان جنوبی استقرار یافته اند  با عدم استفاده از ظرفیت بانکی یا حداقل تسهیلات مستقر شدند و امید داریم که با تکمیل زیر ساخت هایی که دغدغه منطقه ویژه اقتصادی استان و سرمایه گذاران است بتوانیم با رفع موانع در تکمیل زیر ساختها گام برداریم.

رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: اتفاقی که می تواند مورد توجه قرار گیرد و درحال حاضر هم  شورای عالی  مناطق کشور مطرح است اینکه منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی تنها منطقه ویژه اقتصادی در کشور است که میتواند  به عنوان الگو قرار گیرد  چرا که بخش خصوصی هم در آن حضور دارد.

وی با بیان اینکه در این مجموعه چند نکته مدنظر است افزود: جوان گرایی برای ما بسیار مهم است وکارکنان و کارشناسان ما از نسل جوان بومی تحصیل کرده این منطقه هستند .

صفدری زاده با بیان اینکه پیشران بودن از دیگر نگاههای اولویت دار در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی است افزود: نگاه ما به جلو و پیشران بودن در بخش صنعت  است که در این راستا بومی کردن صنعت طراحی و ساخت ماشین های خط تولید ماشین الات خط تولید کاشی و سرامیک در سطح کشور در این مجموعه واقع است .

وی بیان کرد: منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی توانسته است یک سازنده و طراح ماشین آلات نفش ایفا کند و نوید می دهم نخبگان این استان و این شهر برای اولین بار در طراحی و ساخت خودروهای برقی ورود جدی کردند که اگر مانعی پیش نیاید اولین خودروهای برقی را تا پایان سال  تولید کنیم.

رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی ادامه داد:با تولید خودروهای برقی اولین تولید کننده خودروی برقی در ایران و یا خاورمیانه خواهیم بود .

صفدری زاده افزود: با توجه به ظرفیتهای مختلفی که در بخش معدنی در این استان داریم خراسان جنوبی میتواند عسلویه معدنی  ایران باشد.

رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به پایانه صادراتی سنگ گفت: از آن جایی که گوهر و عقیق خور در کشور ناشناخته است این پایانه سنگ می تواند گام های بزرگی بردارد و در حوزه فعال سازی پتانسیل های معدنی منیریت،مس، طلا ،سیلیس اتفاق خوبی افتاده که بخشی اماده شده و بخشی هم توسط منطقه ویژه و شرکتها در حال فعال سازی است و اماده اراده به سرمایه گذاران است .

وی با بیان اینکه جزو معدود مناطقی هستیم که دارای قطعه منفصله هستیم که یک قطعه 100 هکتاری در مرز  ماهیرود و  همه امکانات در مرز  مهیا است و نقش بندر خشک بیشتر ایفا می کند گفت: استقرار واحدهای تولیدی در مرز هدف  گذاری نشده است بیشتر بسترآن مرز است و مرز نقش بندر خشک ترانزیت  ترانشیب کالا است و افتخار داریم بیش از 90 درصد کالاهایی که در مرز جابه جا می شود در  منطقه ویژه اپرایت میشود و  با وجود نوپابودن ماهیرود اما حرف جدی داریم.

صفدری زاده با بیان اینکه  بیش از 59 درصد کالاهایی که از ایران به سمت افعانستان صادر می شود از مرز ماهیرود است و مابقی بین مرزهای میلک است و این نشان می دهد بخش خصوصی خوب ورود کرده است گفت: تلاش داریم توجه تجار افغانی را به مرز ماهیرودجلب کنیم و از ان جایی که سیل کامیونها به کابل اگر از ماهیرود خارج شود 350 تا 300 کیلومتر خط سیر کامیون در خاک افغانستان کاهش می یاید و این امر سبب شده تا مرز ماهیرود به عنوان مبدا ورودی کالاها از ایران انتخاب شود..

صفدری زاده با بیان اینکه ما نسبت به مرزها تعصب داریم و مرز ماهیرود به همت گمرک و همه مسئولان توانسته افتخاراتی کسب کند گفت: ما به عنوان منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی اعلام آمادگی کردیم که ما به عنوان بخش خصوصی خواهان  24 ساعته شدن فعالیت ها در مرز هستیم تا نگاهها بیشتر جلب شود .

وی با بیان اینکه برگزاری سمینار با تجار برتر افغانی جزو برنامه های ما است تا بتوانیم نگاه های بیشتری را  به سمت استان  جلب شود‌ و کاری که  می توانیم در یک بازه زمانی بررسی کنیم این است که  کالاهایی که به افعانستان میرود اگر امکان تولید آن  در خراسان جنوبی است آنرا  ترغیب کنیم تا  صادرات کنندگان داخل  آن را تولید کنند و یا با مشارکت خارجی ها تولید شود تا استقرار تولید در استان ما باشد و اتفافات به این سمت برود تا در شرق کشور مهم ترین مرکز اقتصادی باشیم وو به عنوان مرکز ثقل نقش خود را به خوبی ایفا کند و بتواند نگاه سرمایه گذاران را جلب کند .

وی ادامه داد : در حوزه فضای کسب و کار معتقدیم باید بخش خصوصی  و  مردم پای کار بیاید چراکه اگر  بخش خصوصی بیرجند توسعه یابد و  اگر توسعه درون زا باشد اشتغال پایدار رقم می خورد .

صفدری زاده ابراز امیدواری کرد که امید است با حضور استاندارخراسان جنوبی وتیم وی در دولت مردمی با استفاده از ظرفیت ملی تجربه استاندار  الگوی جامعه ایرانی اسلامی شیعی توسعه یافته و بدون بیکار  در دولت رییسی عرضه کنیم .

انتهای پیام/254/ ع

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.