آموزش آشپزی؛ از کراکت مرغ و آرانچینی ایتالیایی تا فوت و فن مزه‌دار کردن ماهی شکم پر + تصاویر

باشگاه خبرنگاران یکشنبه 14 دی 1399 - 17:55
در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه پیتزا کدو سبز

آموزش آشپزی؛ ازکراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی و آرانچینی ایتالیایی تا فوت و فن مزه‌دار کردن ماهی شکم پر و کمپوت سیب با ماندگاری بالا + تصاویر

طرز تهیه کلوچه خرمالو

آموزش آشپزی؛ ازکراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی و آرانچینی ایتالیایی تا فوت و فن مزه‌دار کردن ماهی شکم پر و کمپوت سیب با ماندگاری بالا + تصاویر

طرز تهیه نان پنیری پفکی با طعمی بی‌نظیر

آموزش آشپزی؛ ازکراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی و آرانچینی ایتالیایی تا فوت و فن مزه‌دار کردن ماهی شکم پر و کمپوت سیب با ماندگاری بالا + تصاویر

طرز تهیه شربت انار خوشمزه

آموزش آشپزی؛ ازکراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی و آرانچینی ایتالیایی تا فوت و فن مزه‌دار کردن ماهی شکم پر و کمپوت سیب با ماندگاری بالا + تصاویر

طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی؛ترد و مقوی

آموزش آشپزی؛ ازکراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی و آرانچینی ایتالیایی تا فوت و فن مزه‌دار کردن ماهی شکم پر و کمپوت سیب با ماندگاری بالا + تصاویر

طرز تهیه دسر کدو تنبل

آموزش آشپزی؛ ازکراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی و آرانچینی ایتالیایی تا فوت و فن مزه‌دار کردن ماهی شکم پر و کمپوت سیب با ماندگاری بالا + تصاویر

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.